Τρία παιδιά σε διάστημα ενός μήνα έφερε στον κόσμο μία γυναίκα από το Μπαγκλαντές. Όπως μεταδίδει το BBC, επικαλούμενο τη γιατρό της, η 20χρονη Arifa Sultana γέννησε πρόωρα ένα αγόρι στα τέλη του Φεβρουαρίου. Είκοσι έξι ημέρες αργότερα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιά, και τότε οι γιατροί ανακάλυψαν πως ήταν ακόμα έγκυος, σε δίδυμα αυτή τη φορά, καθώς είχε δεύτερη μήτρα.

Τελικά η 20χρονη γέννησε με καισαρική δύο υγιή μωρά.

«Όταν έφτασε η ασθενής κάναμε υπέρηχο στην κοιλιά και ανακαλύψαμε πως κυοφορούσε δίδυμα» περιέγραψε η γυναικολόγος Δρ Sheila Poddar. «Ήταν σοκ και έκπληξη!Δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο».

Σύμφωνα με τη γιατρό, η γυναίκα και ο άνδρας της είναι «πολύ φτωχοί» και η 20χρονη δεν είχε κάνει ποτέ ξανά υπέρηχο, ούτε πριν την πρώτη της γέννα. «Δεν είχε ιδέα πως κυοφορούσε κι άλλα μωρά. Κάναμε καισαρική και γέννησε τα δίδυμα, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι» εξήγησε.

Η 20χρονη και τα νεογέννητα πήραν εξιτήριο στις 25 Μαρτίου.

«Τα μωρά και η μαμά είναι όλοι καλά. Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη που όλα πήγαν καλά» τόνισε η Δρ Poddar.

Σύμφωνα με τον γυναικολόγο Christopher Ng, που μίλησε στο βρετανικό δίκτυο, η δίδελφυς μήτρα– το να έχει δηλαδή μία γυναίκα δύο μήτρες, όπως η 20χρονη- δεν είναι τόσο σπάνιο όσο νομίζουμε.  «Εάν έκανε έναν υπέρηχο νωρίτερα θα ήταν προφανές πως έχει δύο μήτρες» σημείωσε για τη νεαρή μητέρα.

Η Arifa δήλωσε ευτυχισμένη με τα τρία πλέον παιδιά της αλλά και ανήσυχη για το πώς θα ανταπεξέλθει οικονομικά στις ανάγκες τους.

Ο άνδρας της βγάζει 95 δολάρια τον μήνα, αλλά θα προσπαθήσει για περισσότερα, τώρα που η οικογένειά του μεγάλωσε. «Ήταν ένα θαύμα από τον Αλλάχ, που όλα τα παιδιά μου είναι υγιή. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να είναι ευτυχισμένα» δήλωσε ο ευτυχής πατέρας.