Η μέρα των Χριστουγέννων πλησιάζει και οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι συχνές. Είτε πρόκειται για ένα πάρτι στο γραφείο, είτε για μια οικογενειακή συνάντηση ή ακόμα περισσότερο, για κάποιο επίσημο ρεβεγιόν η εμφάνισή σας θα πρέπει να είναι λαμπερή όπως απαιτεί το πνεύμα της ημέρας.

Άλλωστε κάθε γυναίκα, θέλει να γίνεται το επίκεντρο και κακά τα ψέματα, δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα πιο κολακευτικό, από το να νιώθει τα βλέμματα των γύρω, στραμμένα επάνω της.

Εκτός λοιπόν από το προσεγμένο ντύσιμο που σίγουρα αυτήν την ημέρα θα πρέπει να είναι ξεχωριστό, λάμψη σε κάθε γυναίκα προσφέρει το περιποιημένο μακιγιάζ και σήμερα θα δούμε τις καλύτερες προτάσεις για το μακιγιάζ της πιο ζεστής ημέρας του χρόνου.

Λαμπερά χείλη

Όλες έχετε τουλάχιστον ένα κραγιόν σε βαθύ μπορντό ή κόκκινο χρώμα. Άρα έχετε στο χέρι το μισό αποτέλεσμα. Το μόνο που χρειάζεται να προσθέσετε είναι μια ιδέα λάμψης με ένα lip gloss σε χρυσό ή ασημί χρώμα για να δώσετε στο μακιγιάζ σας την γιορτινή νότα που η ημέρα απαιτεί.

Smoky Eye

Το μακιγιάζ με Smoky Eye ταιριάζει παντού, είναι κλασσικό και ταιριάζει σε κάθε κοινωνική υποχρέωση. Για οικογενειακές και πιο συντηρητικές κοινωνικές συναντήσεις επιλέξτε ανοιχτότερες αποχρώσεις, όπως αυτές του καφέ και του μπρούτζου.

Για πιο ανεπίσημες ή πιο «νεανικές» συναντήσεις πειραματιστείτε με σκιές και eye liner στην παλέτα του πράσινου, του σκούρου μπλε και του μωβ για εντυπωσιακά smoky eyes.

Μεταλλικές σκιές

Όπου κι αν πάτε, γύρω σας θα λαμπυρίζουν λαμπιόνια και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Γιατί να μην λάμπουν και τα μάτια σας;

Για ήπια και σικ λάμψη, προτιμήστε σκιές με ασημένια λάμψη ενώ για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα δοκιμάστε τους τόνους του χρυσού και του μπρούντζου. Είναι ίσως η μοναδική ημέρα του χρόνου, που οποιαδήποτε υπερβολή επιτρέπεται.

Φυσικό βλέμμα με εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Πρόκειται για ένα look που είναι φυσικό και συγχρόνως πολύ εντυπωσιακό. Κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ των ματιών σας σε φυσικούς τόνους και προσθέστε πολλές στρώσεις mascara.

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό για όσες λατρεύετε να τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας.

Ρουζ – Ροδάκινο

Οι αποχρώσεις του ροδακινί και του καφέ ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από το χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας τους.

Το αποτέλεσμα αποπνέει υγεία και λάμψη χωρίς υπερβολές γι’ αυτό θα πρέπει να αποτελέσει την νούμερο ένα επιλογή σας για το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ.

Απλώστε το αγαπημένο σας ρουζ σε τόνους του ροδάκινου, του καφέ ή του μπρούντζου, όχι μόνο στα μάγουλα αλλά και ψηλά στα μήλα και στο έξω μέρος του ματιού, ακριβώς κάτω από τα φρύδια, για να δώσετε στην εμφάνισή σας την εικόνα της λαμπερής και υγιούς ομορφιάς.

Πηγή: fe-mail.gr