Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και όλες μας θέλουμε να δείχνουμε όμορφες και ανανεωμένες προκειμένου να υποδεχτούμε τις γιορτινές αυτές μέρες.

Ωστόσο, καθώς ο χρόνος πλησιάζει στο τέλος του, τα σημάδια κούρασης και ταλαιπωρίας είναι λογικό να φαίνονται στο πρόσωπό σας.

Τι μπορείτε να κάνετε για να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με ανεβασμένο το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σας; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε τις απαραίτητες διαδικασίες ανανέωσης και να σας βρουν οι γιορτινές ημέρες πιο λαμπερές από ποτέ.

Το πνεύμα των γιορτών άλλωστε, επιβάλλει να κάνουμε δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Υπάρχει όμως ένα πρόσωπο που αξίζει να του δείξετε ιδιαίτερη προσοχή και δεν είναι άλλο από τον εαυτό σας.

Ενεργοποιήστε τη φυσική φωτεινότητα του προσώπου σας με ένα προϊόν που μειώνει τις ρυτίδες και αυξάνει την ελαστικότητα και την υγρασία του δέρματος.

Ομορφιά που ξεκινάει κάτω από το δέρμα

Το QYRA είναι ένα εντελώς νέο προϊόν που περιέχει εξελιγμένα πεπτίδια κολλαγόνου verisol σε μορφή ταμπλέτας ή σε πόσιμα φιαλίδια, για εντατική φροντίδα του δέρματος. Αναπληρώνει το χαμένο κολλαγόνο στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος πάρα πολύ γρήγορα.

Το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό του δέρματος και αντιστοιχεί περίπου στο 80% του βάρους του. Επηρεάζει κυρίως την ικανότητα του δέρματος να δεσμεύει το νερό, την ελαστικότητα και την εξωτερική του εμφάνιση.

Η απώλεια κολλαγόνου αρχίζει στην ηλικία των 30 ετών και αυξάνει σημαντικά μετά την εμμηνόπαυση, με την απώλεια κολλαγόνου να αγγίζει το 2% το χρόνο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση του πάχους των εσωτερικών στιβάδων του δέρματος και την εμφάνιση ρυτίδων.

Το QYRA περιέχει verisol, εξελιγμένα ειδικά πεπτίδια κολλαγόνου μέσου μοριακού βάρους 2.0 kD, το οποίο απορροφάται σχεδόν κατά 100%.

Κατανέμεται στους διάφορους ιστούς, αλλά η μεγαλύτερη συγκέντρωση του γίνεται στο δέρμα. Κατά συνέπεια τα οφέλη στο δέρμα από τη λήψη του QYRA είναι πολλαπλά.

Το QYRA βοηθά σημαντικά:

  • στη μέχρι και 60% αύξηση παραγωγής προ-κολλαγόνου και ελαστίνης 18% στο δέρμα
  • στη μείωση των ρυτίδων που φτάνει μέχρι και το 50% στις 8 εβδομάδες
  • στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος που φτάνει μέχρι και το 98%
  • στην αύξηση της υγρασίας του δέρματος με την ταυτόχρονη μείωση της εξάτμισης της υγρασίας του
  • στην αναγέννηση του φραγμού της επιδερμίδας, τη σύνθεση του matrix και των πρωτεογλυκανών του δέρματος

Το QYRA υποστηρίζει την παραγωγή κολλαγόνου, κάτι που δεν επιτυγχάνεται με τις καλλυντικές κρέμες. Κι αυτό γιατί προσφέρει ομορφιά που ξεκινάει από το εσωτερικό του δέρματος και αν συνδυαστεί με μία αξιόπιστη καλλυντική κρέμα τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Ένα αναζωογονητικό αίσθημα φρεσκάδας στο δέρμα που εξακολουθεί να διαρκεί και μετά τη διακοπή της λήψης, ήταν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που ανέφεραν όλες οι γυναίκες που χρησιμοποίησαν το QYRA.

Δυνατά και υγιή νύχια

Το Qyra βοηθά ακόμη σημαντικά τα νύχια που είναι πολύ ευαίσθητα, που δεν αναπτύσσονται σωστά ή που σπάζουν εύκολα. Αυξάνει τον ρυθμό ανάπτυξης των νυχιών κατά 12% και μειώνει κατά 42% την συχνότητα του σπασίματος των νυχιών μέσα σε 6 μήνες χορήγησής του.

Το αποτέλεσμα στα εύθραυστα νύχια ήταν καθολικό στο 64% των συμμετεχόντων, ενώ στο 88% η βελτίωση συνέχισε και 1 μήνα μετά την διακοπή της λήψης. Επομένως, το Qyra βοηθά στην γρηγορότερη και ποιοτικότερη ανάπτυξη των νυχιών και την μείωση της συχνότητας σπασίματός τους

QYRA TABLETS

  • Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 90 ταμπλέτες
  • Δοσολογία: 3 ταμπλέτες μαζί με νερό νωρίς κάθε βράδυ
  • Δεν αναμένεται κανενός είδους ενόχληση ή άλλο πρόβλημα από τη λήψη του QYRA TABLETS

QYRA DRINK

  • Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 21 πόσιμα φιαλίδια
  • Δοσολογία: 1 φιαλίδιο νωρίς κάθε βράδυ
  • Δεν αναμένεται κανενός είδους ενόχληση ή άλλο πρόβλημα από τη λήψη του QYRA DRINK

Αυτές τις γιορτές κάντε το πιο πολύτιμο δώρο στον εαυτό σας! Μέσα σε μόλις 30 ημέρες εφαρμογής, η σειρά προϊόντων Qyra θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε το πιο εντυπωσιακό σας πρόσωπο για τις γιορτές.