Πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι δυσκολεύονται να βρουν έναν καλό σύντροφο στις μέρες μας. Έτσι, η γαλλική ιστοσελίδα γνωριμιών AdopteUnMec.com (AdoptAGuy.com) σκέφτηκε έναν διαφορετικό τρόπο για να τις βοηθήσει να βρουν το έτερόν τους ήμισυ!

Άνοιξε ένα διαδικτυακό κατάστημα, στο οποίο οι άντρες μπορούν να «διαφημίσουν» τους εαυτούς τους, προκειμένου να βρουν μια σύντροφο.

Για να κάνει μάλιστα καλύτερη διαφήμιση για τις επόμενες δέκα μέρες οι άντρες στέκονται μέσα σε κουτιά στη βιτρίνα ενός καταστήματος ταξιδίων στο Παρίσι, προκειμένου οι ενδιαφερόμενες να τους δουν από κοντά!

Τα «κουτιά» αυτά στη συνέχεια θα ταξιδέψουν και στις Βρυξέλλες, τη Λωζάνη, την Τουλούζη και τη Λιόν.

Η ιστοσελίδα λειτουργεί από το 2010 και μέσα σε ένα χρόνο μόνο είχαν εγγραφεί σε αυτήν περισσότεροι από 25.000 άνθρωποι.

Η εγγραφή είναι δωρεάν για τις γυναίκες, οι οποίες περιγράφουν την ιστοσελίδα ως «έναν κατάλογο με διαθέσιμους εργένηδες».

Οι άνδρες χρήστες δημιουργούν προφίλ «διαφημίζοντας» τον εαυτό τους και τους επιτρέπεται η επικοινωνία με γυναίκες μόνο εφόσον εκείνες τους επιλέξουν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.