Αγαπώ να γράφω και να συνεργάζομαι με επιτυχημένα ελληνικά brands, που υποστηρίζω για χρόνια. Η Frezyderm αποτελεί μία τέτοια περίπτωση για εμένα. Οι καινοτόμες τεχνολογίες βάσει των οποίων έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί τα προϊόντα της όπως και η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών που περιέχουν, με κάνουν να είμαι μία γνήσια fan! Φέτος το καλοκαίρι έχω επιλέξει να γράψω για τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή εκείνα τα προϊόντα που πρέπει να βάλουμε στο νεσεσέρ των καλοκαιρινών διακοπών.

Sun Screen Color Velvet Face Cream SPF 50+ ως αντηλιακό αλλά και make up

Πρώτο και καλύτερο στην λίστα μου με τα αντηλιακά, είναι το αντηλιακό με χρώμα Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face SPF 50+. Το επιλέγω γιατί το φορώ μέρα- νύχτα σαν αντιηλιακό αλλά και σαν make- up, αφού δίνει ένα ζωντανό τόνο στην επιδερμίδα μου (τη συχνά χλωμή επιδερμίδα μου) και καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τις ατέλειες με ιδιαίτερα φυσικό αποτέλεσμα.

Sun Screen Velvet Face SPF 50+, η διάφανη αντηλιακή προστασία

Για όσους δε θέλουν να χρησιμοποιήσουν αντηλιακό προσώπου με χρώμα, προτείνω εναλλακτικά το αντηλιακό προσώπου Frezyderm Sun Screen Velvet Face SPF 50+. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή διάφανη αντηλιακή προστασία που δεν έχει λιπαρή υφή ενώ ξεχωρίζει για τη σύνθεσή του χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology, που χαρίζει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα και ματ αποτέλεσμα μέχρι και 6 ώρες.

Sun Screen Invisible Spray SPF 50+ γιατί είναι σούπερ ανθεκτικό στο νερό

Αγαπημένο μου αντηλιακό σώματος είναι το διάφανο Sun Screen Invisible Spray SPF 50+, με εύκολη εφαρμογή που το κάνει να απλώνεται πολύ εύκολα και γρήγορα. Ανθεκτικό στο νερό και με υψηλή αντιοξειδωτική προστασία, θα θέλεις να το έχεις συνέχεια μαζί σου!

Crilen Cream, Mousse & Wipes για να κρατάς τα κουνούπια μακριά σου

Και για το απόγευμα, τότε που πέφτει ο ήλιος και βγαίνουν τα ενοχλητικότατα κουνούπια και οι σκνίπες… Η Frezyderm δίνει τη λύση με τα Crilen Cream, Mousse & Wipes για ενυδάτωση και με εντομοαπωθητική (υπέρ) δράση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την υφή που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γαλάκτωμα, Αφρός mousse ή μαντηλάκια; Δείτε το καλοκαιρινό βίντεο της Φωτεινής Βλαχάκη theFMartini x Frezyderm εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο minzeisstiskia.gr κι ενημερωθείτε αναλυτικά για τα μοναδικά προϊόντα της Frezyderm, που αποτελούν τον τέλειο σύμμαχό μας και φέτος το καλοκαίρι!