Mετά την αποκάλυψη πως η Jennifer Aniston προλαμβάνει τις ρυτίδες απλά και μόνο απλώνοντας βαζελίνη στα μάτια της, έρχεται ακόμα ένα μυστικό αδυνατίσματος αυτή τη φορά, από το περιβάλλον της ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού.

Σύμφωνα με το περιοδικό Grazia που επικαλείται πηγή από το περιβάλλον της 43χρονης ηθοποιού, ένα smoothie αποτελεί το κλειδί για την απόκτηση λεπτής σιλουέτας, το οποίο μπορείς να φτιάξεις κι εσύ στο σπίτι σου και δεν ξεπερνά σε κόστος τις 5 λίρες (κοντά 6 ευρώ).

Η διατροφολόγος Τζίνετ Τζάκσον (Jeanette Jackson) υποστηρίζει πως το ενεργειακό αυτό ρόφημα είναι μέρος της αποτοξινωτικής διατροφής της Jennifer, το οποίο καταναλώνει μια φορά την εβδομάδα, κυρίως τα Σάββατα.

Το ρόφημα αυτό καταπολεμά την κατακράτηση υγρών και αποτελείται από παντζάρια, αγγούρι, σπανάκι, σκόρδο, καρότο, σέλινο, μαϊντανός και λάχανο.

Όπως τονίζει η διατροφολόγος, τα αλκαλικά αυτά λαχανικά, αποτρέπουν το φούσκωμα, βοηθούν στην αποφυγή κατακράτησης υγρών και μπορούν ακόμα και να σου ανεβάσουν τη διάθεση.

Τα παντζάρια καθαρίζουν το αίμα από τις τοξίνες, τα καρότα και το σέλινο ενισχύουν τα επίπεδα καλίου και νατρίου και το λάχανο και ο μαϊντανός ωφελούν απίστευτα τον εγκέφαλο και νιώθεις άμεσα την διάθεσή σου.

Δεν είναι πάντως λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το ρόφημα αυτό αποτελεί το απόλυτο όπλο προετοιμασίας εν’ όψει του γάμου της με τον Τζάστιν Θερού.

Άλλοι βέβαια υποστηρίζουν πως η Aniston πάντα θέλει να διατηρείται σε φόρμα και να λάμπει εσωτερικά και εξωτερικά.

Για να φτιάξεις το smoothie θα χρειαστείς:

6 αγγούρια οργανικής καλλιέργειας.
3 μεγάλα πατζάρια οργανικής καλλιέργειας
2 ματσάκια σπανάκι
1 χούφτα λάχανο οργανικής καλλιέργειας
φρέσκο σκόρδο και πιπερόριζα
ένα κλαδάκι σέλινο

Εκτέλεση:

Πολτοποιείς τα λαχανικά. Προσθέτεις λίγο πιπέρι καγιέν ή μαϊντανό για να δώσεις περισσότερη ένταση στη γεύση. Βάζεις το μείγμα σε γυάλινο ποτήρι και το καταψύχεις. Πίνεις όσο θέλεις, όλη μέρα αλλά μόνο μία φορά την εβδομάδα.

Πηγή: womenonly.gr