Υλικά (για τη βάση):
200 γραμ. μπισκότα τύπου πτι μπερ
110 βούτυρο βιτάμ λιωμένο (όχι καυτό, απλά λιωμένο)

Υλικά (για τη γέμιση):
300 γραμ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια
300 γραμ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί (όχι πάρα πολύ σφικτή)
1 βάζο μαρμελάδα φράουλα ή βατόμουρο ή φρούτα του δάσους (αν υπάρχει σπιτική ακόμη καλύτερα…)

Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C. Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το βούτυρο. Αφού γίνει μια μάζα, παίρνουμε μια φόρμα δακτυλίδι 20 εκ. και πιέζουμε το μείγμα στον πάτο μέχρι να απλωθεί καλά. Βάζουμε τη φόρμα στο φούρνο και ψήνουμε για 10 με 12 λεπτά. Όταν ψηθεί, αφήνουμε να κρυώσει καλά. Αφού κρυώσει η βάση, αναμειγνύουμε το τυρί κρέμα με τη κρέμα σε σαντιγί απαλά. στρώνουμε τη γέμιση καλά μέσα στη φόρμα και στρώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα με απαλές κινήσεις. Αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες περίπου και ξεφορμάρουμε το γλυκό, πριν το σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία