Αν θέλεις να μοιάζεις με μοντέλο που μόλις τελείωσε τη φωτογράφηση σε γνωστό περιοδικό μόδας, τότε η επιλογή του σωστού μαγιό στην παραλία είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση! Διάλεξέ το με βάση το σωματότυπό σου και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Aν έχεις ανοιχτές πλάτες και στενή λεκάνη το τέλειο μαγιό είναι ένα μπικίνι που το σλιπ του θα δένει στα πλάγια ή θα έχει στυλ σορτς με βολάν ή κορδόνια που δίνουν όγκο στους γοφούς σου και κάνει τη λεκάνη σου να δείχνει μεγαλύτερη.

Για εσένα που έχεις μεσογειακό σώμα, δηλαδή στενή πλάτη και μέση με μεγάλη περιφέρεια καλά θα κάνεις να τονίσεις το στήθος σου με ένα μαγιό που το ανορθώνει, ενώ το σλιπ του πρέπει να έχει ελαφρύ χαμόγελο μπροστά, που κάνει το πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά.

Αν πάλι έχεις πιο μονοκόμματη σιλουέτα, δηλαδή δεν έχεις μέση και καμπύλες, διάλεξε ένα μπικίνι με ζώνη στο τελείωμα για να τονίζει τη μέση σου.

Το ολόσωμο κάνει δυναμικό comeback φέτος, αλλά όχι ακριβώς όπως το ήξερες. Στράπλες με ζώνες, χάντρες, κρόσσια, όλα επιτρέπονται φέτος αλλά κυρίως το ημιολόσωμο, που ενώνεται το πάνω με το κάτω μέρος με ένα κομμάτι υφάσματος.

Όσο για το χρώμα άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και διάλεξε από animal print έως και όλα τα φλούο χρώματα που τονίζουν τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα.