Με όρους στατιστικής το φύλο που προτιμά τις σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου για τη διασκέδασή του είναι το ανδρικό. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως η επίσκεψη σε σάιτ ερωτικού περιεχομένου είναι μόνο ανδρική υπόθεση. Αρκετές είναι και οι γυναίκες οι οποίες τα επισκέπτονται και μάλιστα αρκετά συχνά. Τουλάχιστον έτσι λένε τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η δημοφιλής ιστοσελίδα Pornhub.

Τα νούμερα αυτά λοιπόν αφορούν τη δραστηριότητα των Ελληνίδων όσον αφορά τις επισκέψεις τους αλλά και τις προτιμήσεις τους στο συγκεκριμένο σάιτ. Το μεγαλύτερο μέρος των κλικ από την Ελλάδα προέρχεται από τους άντρες (79%) και το 21% των επισκεπτών είναι γυναίκες. Το ποσοστό αυτό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, είναι 5% χαμηλότερο σε σχέση με τον παγκόσμιο μέσο όρο. Σύμφωνα με τα στοιχεία, πάντως, ο μέσος όρος ηλικίας των επισκεπτών είναι τα 34 χρόνια.

afc'sadoih1

Την πρωτιά λοιπόν έχει το πορνό λεσβιακού περιεχομένου. Τη δεύτερη έχει το τρίο και ύστερα έρχονται, με προοδευτική σειρά, το Female Friendly (δηλαδή πιο soft πορνό), το πρωκτικό σεξ, τα όργια, η κατηγορία MILF, η διπλή διείσδυση.

afc'sadoih2

Ποια μέρα έχει την περισσότερη κίνηση και πότε πέφτει η επισκεψιμότητα;

Η μέρα που έχει τη μεγαλύτερη κίνηση είναι το Σάββατο και αυτή που έχει τη λιγότερη είναι η Πέμπτη. Μία ανάγνωση αυτού του στατιστικού θα μπορούσε να είναι πως οι άνω των 30 στη χώρα προτιμούν να βγαίνουν μέσα στην εβδομάδα και όχι το Σάββατο.

afc'sadoih3

Η κίνηση τέλος πέφτει στις εθνικές και θρησκευτικές εορτές με 24,5% πτώση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και 20% την πρώτη ημέρα του χρόνου, 19% τα Χριστούγεννα, αλλά 14,7% και ανήμερα της Κοίμησης της Θεοτόκου.

afc'sadoih4

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.