Ποια είναι η αιώνια αναζήτηση της γυναίκας για το δέρμα της; Να παγώσει το χρόνο διατηρώντας το πάντα νέο!

Έχοντας τη γυναίκα ως μούσα και πηγή έμπνευσης, οι δημιουργοί εξαιρετικών συνθέσων της Galénic δεν μπορούσαν παρά να έχουν και εκείνοι τον ίδιο στόχο: Λείο δέρμα με ομοιόμορφη όψη και λάμψη! Ας δούμε τι οραματίστηκαν…

«Θέλησα να δημιουργήσω μια αντιγηραντική κρέμα με εξαιρετικές δυνατότητες για να προσφέρει σε κάθε γυναίκα τη βεβαιότητα ότι το δέρμα της θα παραμείνει τέλειο, σε άψογη κατάσταση, νεανικό όποια ηλικία κι αν έχει.

Στην αναζήτησή μου για το ιερό δισκοπότηρο, ήμουν πεπεισμένος ότι τα αιώνια χιόνια έκρυβαν θαυματουργά συστατικά. Έτσι συνέλεξα ένα είδος φυκιού με απαράμιλλες ιδιότητες: τα φύκη χιονιού, από τα ψηλά χιονισμένα βουνά της Νορβηγίας, που σταματούν το βιολογικό ρολόι τους προκειμένου να παραμείνουν αιώνια νέα».

Έτσι γεννήθηκε η Secret d’Excellence!

crmgalen1

Στις ψηλές κορυφές των παγετώνων, όπου δεν υπάρχει κανένα ίχνος ανθρώπινης παρουσίας, εκεί που η ζωή είναι σπάνια, ευδοκιμούν τα φύκη χιονιού. Βρίσκονται βαθιά μέσα στο χιόνι στις πιο ακραίες συνθήκες του πλανήτη, όπου επωφελούνται από το κρύο για να σταματήσουν το βιολογικό τους ρολόι.

Τα φύκη αυτά έχουν την εξαιρετική δυνατότητα να δημιουργούν μόρια μακροζωίας, ικανά να αψηφούν τα σημάδια του χρόνου που περνά και να διατηρούν τη νεότητα του δέρματος.

Προκειμένου τα φύκη του χιονιού να μπορούν να διατηρούν πλήρως την αποτελεσματικότητά τους, ο επικεφαλής ερευνητής της Galénic έχει δημιουργήσει μια ειδική γαληνική δομή, η οποία ονομάζεται Cristal Fusion.

Αυτή η αστεροειδής δομή, η οποία είναι πολύ οικεία, συμπιέζει τα φύκη του χιονιού έως ότου έρθουν σε επαφή με το δέρμα. Γίνεται σταδιακά ένα με το δέρμα χάρη στη θερμότητα του δέρματος.

Σύμμαχοί των φυκών του χιονιού στην αναζήτηση της αιώνιας νεότητας είναι άλλα συμπληρωματικά ενεργά συστατικά όπως βιταμίνες (B3, E και C) που φωτίζουν το δέρμα, προστατεύοντάς το από τις ελεύθερες ρίζες και κάνοντάς το ορατά πιο λείο, υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό με γλυκερίνη για ενυδάτωση και σφριγηλότητα.

Αποτέλεσμα; Διόρθωση όλων των σημαδιών του χρόνου: ενυδάτωση, λείανση, ομοιόμορφη όψη, σύσφιγξη και λάμψη.