Το brand PEACE & CHAOS παρουσίασε ένα πολύ δυναμικό show στην επετειακή 20η Athens Xclusive Designers Week με τη συλλογή «Down To Ride» για το φθινόπωρο – χειμώνα 16- 17.

Οι δημιουργοί του Νεφέλη Άλαν και Δημήτρης Πανταζής σε συνέντευξή τους αποκαλύπτουν την πηγή της έμπνευσής τους και το ιδανικό γυναικείο all day outfit.

IMG_2697

Παρουσιάσατε ένα πολύ δυναμικό show στην επετειακή εβδομάδα μόδας. Πείτε μας λίγα λόγια για τη συλλογή σας.

Η συλλογή μας λέγεται Down To Ride FW 16/17. Αποτελείται από διάφορες τάσεις του χειμώνα όπως το Athlesuire trend, metallic, boho-sharp και κάποια καινούρια punk στοιχεία.

Τι αποτελεί πηγή έμπνευσης για εσάς;

H συλλογή μας είναι εμπνευσμένη σίγουρα από μουσική για αυτό και επιλέξαμε στο show μας το introduction να είναι με μια χορογραφία. Επίσης πηγή έμπνευσης είναι streetstyle, popular culture, τα catwalks και ταξίδια στο εξωτερικό.

Πως φαντάζεστε το brand σας σε πέντε χρόνια από τώρα;

Θα θέλαμε το Brand μας να αναπτυχθεί, αναλαμβάνοντας νέες προκλήσεις και εξερευνώντας συνέχεια νέους τομείς που έως τώρα δεν έχουμε φτάσει.

Αποφασίσατε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα σε μια εποχή κρίσης, κατά πόσο σας έχει δυσκολέψει αυτό;

Σίγουρα δεν ήταν εύκολο γιατί και εμείς όπως όλοι αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα της εποχής μας. Εμείς ξεκινήσαμε με μικρά βήματα και πολύ προσεχτικά. Προσπαθούμε να είμαστε συνειδητοποιημένοι και λειτουργούμε με το σκεπτικό ότι οι τιμές μας πρέπει να ανταποκρίνονται στην αγοραστική δυνατότητα της Ελληνίδας, γιατί κυρίως απευθυνόμαστε στην ελληνική αγορά.

Ταυτόχρονα παρ ’όλες τις δυσκολίες, έχουμε επιλέξει η κατασκευή των ρούχων μας να γίνεται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα στηρίζοντας την τοπική οικονομία. Αυτό έχει και σημαντικά πλεονεκτήματα. Το προϊόν μας είναι ποιοτικό και οι παραγωγές μας είναι μικρές οπότε τα ρούχα μας είναι πιο ιδιαίτερα από ρούχα τα οποία είναι μαζικής παραγωγής.

Ποια είναι τα σχέδια σας για την επέκταση του brand στο εξωτερικό;

Αυτή τη στιγμή οι πελάτες μας είναι κυρίως καταστήματα στην Ελλάδα και Κύπρο. Κύριος στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την καλή συνεργασία που έχουμε με τους πελάτες μας  Στο μέλλον θα θέλαμε να μπορέσουμε να τοποθετηθούμε και σε κάποια καταστήματα του εξωτερικού.

Περιγράψτε μας το ιδανικό all day outfit για μια γυναίκα;

Ένα κολάν με t-shit ή φούτερ από πάνω, bomber μπουφάν & μποτάκι.

IMG_2698 IMG_2696