Σίγουρα δεν ζητάς πολλά αν θέλεις να απολαμβάνεις το βελούδινο δέρμα σου και τώρα που ο καιρός άλλαξε. Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα άγνωστα μυστικά που δεν αποκλείεται να σου χαρίσουν απαλό δέρμα.

Η πετσέτα παίζει ρόλο

Τώρα που φθινοπώριασε δεν έχεις παρά να δώσεις βάση στις πετσέτες που χρησιμοποιείς στο πρόσωπό σου αφού λόγω του καιρού το δέρμα μας έχει την τάση να είναι πιο ξηρό και καλό είναι να το προσέξουμε αυτό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς μια πετσετούλα μωρού αντί για την κανονική σου πετσέτα που θα αφήσει απαλό το δέρμα σου μετά το σκούπισμα.

Ναι στην αλόη

Δυο φορές την εβδομάδα χρησιμοποίησε μια μάσκα με βάση την αλόη και βοήθησε το δέρμα σου που διψάει να ενυδατωθεί και να βρει την ισορροπία του.

Προσοχή στη θερμοκρασία του χώρου σου

Φυσικά και το δέρμα σου μπαίνει σε διαδικασία επανόρθωσης όταν κοιμάσαι αλλά η θερμότητα του χώρου στον οποίο περνάς αρκετές ώρες μπορεί να οδηγήσει στο να δεις το δέρμα σου να ξεφλουδίζει και να δείχνει και να είναι αφυδατωμένο. Άφησε ένα ποτήρι νερό ή και παραπάνω στο δωμάτιο σου ή σε ολόκληρο το σπίτι κοντά στο καλοριφέρ σου όταν αρχίσεις να το ανάβεις και θα δεις μεγάλη διαφορά ακόμη και στο δέρμα σου. Πηγή: womenonly.gr