Μια 27χρονη γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ξοδέψει συνολικά 27.000 λίρες σε πλαστικές επεμβάσεις και έχει ορκιστεί ότι δεν θα σταματήσει αν δεν γίνει «τέλεια», όπως λέει.

Η Chloe Munnings έχει κάνει δύο πλαστικές στο στήθος μεγαλώνοντάς το, ρινοπλαστική, επεμβάσεις στα χείλη και στα μάγουλα, μπότοξ και άλλες επεμβάσεις, αλλά λέει ότι δεν είναι ακόμα απόλυτα ικανοποιημένη με την εμφάνισή της. Η ίδια υποστηρίζει ότι είχε δεχθεί bullying για τα κιλά της στο παρελθόν και η εμμονή με την εμφάνισή της ξεκίνησε όταν άρχισε να χάνει βάρος.

Αν και πλέον έχει κερδίσει χιλιάδες θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιμένει ότι το να είσαι όμορφη, δημιουργεί το δικό του σύνολο προβλημάτων και εξηγεί: «Μεγαλώνοντας, ήμουν θύμα εκφοβισμού επειδή ήμουν υπέρβαρη και ένιωθα άσχημα. Όταν έχασα βάρος, υπέθεσα ότι όλες οι ανασφάλειες που είχα θα έφευγαν. Αλλά αντ’ αυτού, άρχισα να δείχνω μεγαλύτερη προσοχή στην εμφάνισή μου και αυτό με έκανε πιο παρανοϊκή από ποτέ. Τότε άρχισε η εμμονή μου με την αισθητική χειρουργική και την αυτοβελτίωση. Είναι μια δύσκολη διαδικασία. Και παρόλο που η απώλεια βάρους και οι χειρουργικές επεμβάσεις έχουν βελτιώσει τη ζωή μου με συγκεκριμένους τρόπους, αυτό μου έχει προκαλέσει νέες αγωνίες και δέχομαι κριτική από άλλες γυναίκες. Υπάρχουν σίγουρα σκαμπανεβάσματα στην κατάστασή μου».

Η ίδια νιώθει ότι είναι μακριά από το στόχο της να δείχνει «τέλεια», αλλά δεν αισθάνεται άσχημη, όπως στο παρελθόν. Κάποτε ήταν δυστυχισμένη με την εμφάνισή της, αποφάσισε να αλλάξει και τώρα δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να πετύχει το στόχο της.

Αν και παραδέχεται ότι η διαδικασία της αισθητικής χειρουργικής είναι οδυνηρή, αυτό δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εμφάνιση που θέλει να πετύχει. Ωστόσο δεν σκοπεύει να μοιάσει με κούκλα, απλώς θέλει να γίνει περισσότερο ελκυστική και με ιδανικές αναλογίες.

psprobs11

psprobs13psprobs1 psprobs3 psprobs4 psprobs5 psprobs6 psprobs7 psprobs8 psprobs9 psprobs10psprobs2 psprobs12 psprobs14 psprobs15

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.