Τον απόλυτο τρόμο που έζησε στα χέρια του ίδιου της του πατέρα περιέγραψε η 19χρονη Emma Burt από την Ουαλία, που επί δύο χρόνια βίωσε την κόλαση με τον 40χρονο να τη ναρκώνει και να τη βιάζει, αποκαλώντας τη «σύζυγό» του.

«Με φώναζε αστειευόμενος ‘γυναίκα του’ και πρακτικά ήμουν», αφηγείται η 19χρονη. Ο πατέρας της, Christopher Edwards, τής επιτίθετο όταν κοιμόταν, της έδινε ναρκωτικά φάρμακα- που τα έπαιρνε για να περιορίσει τον πόνο- και της έβγαζε απρεπείς φωτογραφίες.

Η Emma βγήκε ηθελημένα από τη ανωνυμία που της εξασφάλιζε η φρικαλεότητα της υπόθεσής της μετά την απόφαση του δικαστηρίου που καταδίκασε τον πατέρα της σε 12 χρόνια φυλάκιση για βιασμό και τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικών επαφών με παιδί της οικογένειάς. Καταδικάστηκε επίσης για κατοχή πορνογραφικής φωτογραφίας παιδιού, τρεις κατηγορίες για λήψη ακατάλληλων φωτογραφιών αλλά και παροχή ναρκωτικών στην κόρη του.

Η 19χρονη ελπίζει πως με το να πει την ιστορία της θα βοηθήσει άλλες γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση να μιλήσουν.

Είχε πάει να ζήσει με τον πατέρα της τον Δεκέμβριο του 2012, σε ηλικία 15 ετών, ύστερα από έναν τσακωμό με τη μητέρα της με την οποία είχε τρικυμιώδη σχέση.

Η κακοποίηση άρχισε ένα μήνα μετά καθώς ο 40χρονος τής έκανε καθημερινές επιθέσεις. Της έδινε κάνναβη και στη συνέχει βαριά ναρκωτικά φάρμακα για να την ελέγχει.

«Τους πρώτους δύο μήνες της κακοποίησής μου δεν μιλούσε ποτέ για το πώς με βίαζε», αφηγείται η 19χρονη. «Απλώς περίμενε να αποκοιμηθώ ή να νυστάξω. Περίπου τρεις μήνες αργότερα άρχισαν και τα ναρκωτικά. Μου προκάλεσε εξάρτηση, δεν είχα καμία αντίληψη για το τι συνέβαινε, ήμουν σε άλλο κόσμο. Με τα ναρκωτικά ήμουν σαν ένας άλλος άνθρωπος, ο κόσμος είχε αρχίσει να παρατηρεί πως ήμουν παράξενη ή διαφορετική. Αλλά όσο περισσότερα ναρκωτικά έπαιρνα, τόσο περισσότερο μπορούσα να αδιαφορώ για όσα συνέβαιναν».

Καθώς η ζωή της έβγαινε εκτός ελέγχου κι έγινε εθισμένη στις αμφεταμίνες και την κοκαΐνη, τον Δεκέμβριο του 2014 έφτασε να επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Όταν τη γλίτωσε, αποφάσισε πως έπρεπε να κάνει κάτι και μίλησε στην οικογένειά της για όσα περνούσε. Η έρευνα της αστυνομίας οδήγησε στη σύλληψη του Edwards.

Η Burt, που πριν από λίγες εβδομάδες έφερε στον κόσμο τον γιο της, είναι πλέον απαλλαγμένη από την εξάρτηση αλλά έχει δια παντός χάσει την εμπιστοσύνη της στους άνδρες. Δεν έχει καμία επαφή με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού της και, όπως λέει, δεν μπορεί να αντικρίσει τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο.

«Αν ο γονιός σου σού κάνει κάτι τέτοιο, ο άνθρωπος που υποτίθεται πως εμπιστεύεσαι περισσότερο από κάθε άλλον, τότε ο καθένας μπορεί», δηλώνει η 19χρονη στην εφημερίδα Sun.

7gsa4ah4

zmajsar2 zmajsar3 zmajsar4