Η 30χρονη Star από το Ηνωμένο Βασίλειο, εξαρτημένη από τις πλαστικές επεμβάσεις, παραδέχθηκε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να κάνει κι άλλες, δίχως να νοιάζεται για τους κινδύνους, καθώς είναι αποφασισμένη να αλλάξει ριζικά την εικόνα της, έτσι ώστε να μην μοιάζει πλέον σε τίποτα με τη μητέρα της.

Η ίδια έχει ξοδέψει ήδη 50.000 λίρες για πλαστικές επεμβάσεις, βάζοντας εμφυτεύματα στα μάγουλα, ενισχύσεις στα χείλια και εμφυτεύματα στήθους. Ακόμη και μια κακή πλαστική στη μύτη που της δημιούργησε πρόβλημα στην αναπνοή δεν ήταν ικανή να την αποτρέψει από τις πλαστικές και έχει ήδη κάνει 15.

Πλέον έχει συνηθίσει να αναπνέει με δυσκολία, αλλά όλο αυτό αξίζει στον κόπο, αρκεί να μην μοιάζει με τη μητέρα της. Το όνομα που είχε δοθεί στη Star όταν γεννήθηκε ήταν Stacey αλλά έχει αποφασίσει να αλλάξει το όνομά της καθώς και τα φυσικά χαρακτηριστικά της, επειδή η μητέρα της την πέταξε έξω από το σπίτι της οικογένειας, όταν εκείνη ήταν 17 και την ανάγκασε να ζει σε έναν ξενώνα.

Η 30χρονη μιλώντας στο Channel 5 παραδέχτηκε ότι πάντα μισούσε την αντανάκλασή της στον καθρέφτη γιατί έμοιαζε στη μητέρα της που την απαρνήθηκε. Ο μόνος τρόπος για να ξεχάσει το παρελθόν της, όπως αποκαλύπτει, ήταν να κάνει πλαστικές επεμβάσεις και να μην θυμίζει σε τίποτα τον εαυτό της σε νεαρή ηλικία.

«Δε θέλω να μοιάζω σε τίποτα με αυτήν. Ο πατέρας μου συνήθιζε να λέει: “Μοιάζεις με την μητέρα σου”. Η παλιά μου εικόνα αντιπροσωπεύει όλη την προηγούμενη ζωή μου, όλη την κακή μου τύχη και όλα τα αρνητικά. Είχα τόσο πολύ μίσος για εκείνη που δεν ήθελα να της μοιάζω. Το έχω επιτύχει. Κανείς δεν λέει πλέον ότι μοιάζω με τη μαμά μου», αναφέρει η ίδια. Όπως εξηγεί επίσης, την τελευταία δεκαετία έχει χάσει το λογαριασμό με όλες τις επεμβάσεις που έχει κάνει, αλλά υπολογίζει ότι έχει δώσει περίπου 50.000 λίρες.

plast5 plast1 plast2 plast3 plast4

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.