Η Lauren Lichtnauer και ο σύζυγός της, Myron, προσπαθούσαν για πολλά χρόνια να αποκτήσουν παιδιά, έχοντας κάνει ακόμη και 21 ανεπιτυχείς θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης μεταξύ των οποίων τέσσερις αποβολές.

Βλέποντας τους φίλους της να στεναχωριούνται τόσο και να αγωνίζονται για να αποκτήσουν ένα παιδί, η Rosie Luik μοντέλο και μητέρα ήδη τριών παιδιών αποφάσισε να παρέμβει και να βοηθήσει την Lichtnauer με το να γίνει παρένθετη μητέρα. «Απλά το ξεφούρνισα και είπα: Κοίτα βασικά θα το συζητήσουμε αργότερα αλλά εγώ θα φέρω στο κόσμο το μωρό σου» είπε η Luik μιλώντας σε τηλεοπτικό πρόγραμμα και πρόσθεσε: «Ήξερα ότι ήμουν καλή σε αυτό. Είχα τρία μωρά, ποτέ δεν είχα κάποια επιπλοκή. Ήθελα απλώς να βοηθήσω τη Lauren». Το ζευγάρι αν και αρχικά είχε τις αμφιβολίες του και τις επιφυλάξεις του για την παρένθετη μητρότητα τώρα νιώθουν ευγνωμοσύνη για την γυναίκα που έφερε στη ζωή τα δίδυμά τους.

apsdoaud2

Η Lauren, επίσης μοντέλο, αναφέρει ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των προσπαθειών πίστευε ότι δε θα τα καταφέρει και δεν θα μπορέσει να αποκτήσει δικά της παιδιά. Παραδέχεται μάλιστα ότι κάποιες φορές ένιωθε μια μικρή ζήλια για την Luik επειδή είχε καταφέρει να κάνει μια μεγάλη οικογένεια και συγκλονίστηκε όταν της πρότεινε να την βοηθήσει με αυτό τον τρόπο. Αυτό όμως που είναι ακόμη πιο περίεργο στην ιστορία είναι ότι η Lauren έμαθε ότι είναι έγκυος λίγες εβδομάδες πριν η Luik φέρει στη ζωή τα παιδιά τους. Και οι δύο δεν μπορούσαν να το πιστέψουν καθώς η Lauren ήταν σίγουρη ότι δεν θα καταφέρει να γεννήσει ποτέ η ίδια. Πλέον οι δύο φίλες έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ και μεγαλώνουν τα παιδιά τους σαν να είναι αδέρφια. Μοιράζονται την ιστορία τους θέλοντας να δώσουν το δικό τους μήνυμα για τη σπουδαιότητα της φιλίας και τις μαγικές στιγμές που έζησαν.

apsdoaud11
Δεξιά η Lauren Lichtnauer και αριστερά η Rosie Luik

apsdoaud3apsdoaud4 apsdoaud5 apsdoaud6 apsdoaud7 apsdoaud8 apsdoaud9 apsdoaud10