Ο 48χρονος άνδρας Thomas Hofer από το Σίδνεϊ καταδικάστηκε για εννέα περιπτώσεις βιασμών αλλά οι λεπτομέρειες από τις πράξεις του σοκάρουν ακόμη περισσότερο.

Ο κατηγορούμενος που δελέαζε νέες γυναίκες φέρνοντάς τες στο σπίτι του μέσω μιας ιστοσελίδας εύρεσης συγκατοίκου, κρίθηκε ένοχος για εννέα κατηγορίες βιασμού. Ο 48χρονος μεταξύ άλλων βίασε δύο νεαρές κοπέλες ηλικίας 17 και 23 ετών μετά από μια συνάντηση σε ένα μπαρ κοντά σε ένα σπίτι που είχε, καθώς όταν τις μέθυσε τις οδήγησε εκεί. Ένα από τα θύματα του που γνώρισε μέσα από την ιστοσελίδα ανέφερε στο δικαστήριο ότι μετά το βιασμό της από αυτόν, τον Οκτώβριο του 2014, της έστειλε μήνυμα «Όνειρα γλυκά, αγαπημένη».

Η 23χρονη από τις ΗΠΑ βρισκόταν στην Αυστραλία και είχε βγει για ποτό με τον Hofer σε ένα μπαρ με εκείνον να την κερνά συνέχεια κοκτέιλ. Η ίδια είπε ότι δεν ήθελε να φανεί αγενής και έπινε τα ποτά καθώς ο 48χρονος δεν την άφηνε να πιει νερό. Όταν τελικά η νεαρή κοπέλα μέθυσε, την πήγε στο σπίτι που ήταν κοντά και την βίασε. Προσπάθησε να τον απωθήσει αλλά δεν είχε πολύ δύναμη για να το κάνει. Όταν μετά το συμβάν κατάφερε να φύγει και γύρισε στο δωμάτιο της, αποφάσισε να πάει στην αστυνομία για να το καταγγείλει. Ήταν η ώρα που βρισκόταν μέσα στο ταξί για το αστυνομικό τμήμα, όταν δέχτηκε το μήνυμα του Hofer ο οποίος της ευχόταν «όνειρα γλυκά» πράγμα που την σόκαρε ακόμη περισσότερο και της προκάλεσε ανατριχίλα.

souday2

Δεν είναι όμως το μοναδικό θύμα του που δέχτηκε τέτοιο μήνυμα. Και η 17χρονη είπε στο δικαστήριο ότι της έστειλε το ίδιο μήνυμα και της είπε αν χρειάζεται βοήθεια για να γυρίσει στο σπίτι. «Υποτίθεται ότι θα μου έδειχνε απλώς το σπίτι αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ» ανέφερε η ίδια ενώ ο Hofer και στις δύο περιπτώσεις δήλωσε ότι το σεξ έγινε με τη θέληση των γυναικών. Τελικά καταδικάστηκε για εννέα κατηγορίες βιασμού ενώ κρίθηκε αθώος σε δύο επιπλέον.