Το μυστικό για τον τρόπο που πρέπει να μιλήσουμε στον πρώην μας, εάν θέλουμε να τον ξανακερδίσουμε, ισχυρίζεται πως κατέχει ο επονομαζόμενος και «γκουρού των σχέσεων», Matthew Hussey.

Ο Βρετανός έχει γίνει διάσημος για τις συμβουλές του σε θέματα καρδιάς…

Σε ένα από τα τελευταία του βίντεο στο YouTube και post στην ιστοσελίδα του gettheguy.co.uk, δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορείτε να ξανακερδίσετε πρώην συντρόφους σας, με την προειδοποίηση όμως ότι δεν το κάνετε γιατί αισθάνεστε μόνοι αλλά για ουσιαστικούς λόγους.

«Σηκώνεις το ακουστικό και του τηλεφωνείς και του λες ότι βρίσκεσαι σε ένα μέρος που σου θυμίζει μια πραγματικά καλή στιγμή που είχατε μαζί. Ξεκινάς κάπως έτσι “χαίρομαι που το σήκωσες, πρέπει να κλείσω σε ένα λεπτό αλλά είμαι μαζί με φίλους και είμαι, για παράδειγμα, σε ένα πάρκο που συνηθίζαμε να πηγαίναμε μαζί… Μου θύμισε εμάς τους δυο και χάρηκα, σκεπτόμενη εκείνη τη μέρα που βρεθήκαμε μαζί”:, λέει ο Hussey και συμπληρώνει ότι σίγουρα όταν ένας άντρας (και γυναίκα φυσικά, αυτό το τρικ αφορά και στα δυο φύλα) βλέπει να τον καλεί η πρώην του στο τηλέφωνο, το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο νου, είναι φόβος. Φόβος για δράμα. Εσείς όμως δεν θα το κάνετε, θα τηλεφωνήσετε και θα είστε απόλυτα θετικοί και χαρούμενοι – χωρίς κατηγορίες, δράματα και δάκρυα. Αμέσως, θα σας αποσυνδέσει από την κατηγορία “πόνος” και θα σας συνδέσει με κάτι ευχάριστο – ότι μπορείτε πλέον να του τηλεφωνείτε για κάτι ευχάριστο.

Ακολούθως, τον ρωτάτε τα κλασικά “τι κάνεις, πώς τα περνάς;’”, στο πλαίσιο μιας χαλαρής και άνετης συζήτησης μικρής όμως διάρκειας. Αφού το τηλεφώνημα πήγε, σχετικά καλά, κλείνετε με την ευχή να έχει, μεταξύ άλλων, μια υπέροχη ημέρα – αυτό είναι σαν να «κλείνει» το μάτι στο άλλο, ότι δηλαδή πιθανότατα θα βρεθούμε σύντομα, γι αυτό δε πρέπει να λέμε “να έχεις μια καλή εβδομάδα ή μια καλή ζωή…”».