Δώστε ζωντάνια και έντονο χρώμα στα μαλλιά σας, με την απαραίτητη τεχνογνωσία. Στις βαφές νέας γενιάς δεν υπάρχουν πλέον ιδιαίτεροι περιορισµοί. Εκτός από τους πολλούς κωδικούς χρωµάτων που εξυπηρετούν πολλές και διάφορες απαιτήσεις, η τεχνολογία έχει να προσφέρει νέες συνθέσεις και τεχνικές για ακόµα πιο εύκολο και ζωντανό αποτέλεσµα.

• Είδαµε για πρώτη φορά το γνωστό ενεργό συστατικό συνένζυµο Q10 που συνδυάζεται µε µετάξι για να µειώσει σηµαντικά τη φθορά της τρίχας και να χαρίσει έξτρα απαλότητα και δύναµη στα µαλλιά.
• Για όσες δεν επιθυµούν την αµµωνία υπάρχουν οι ανάλογες κρέµες-βαφές που χαρίζουν λαµπερά ρεφλέ και ζωντανό χρώµα, ενώ οι ειδικές τους συνθέσεις επιτρέπουν µεγαλύτερη ελευθερία στη συχνότητα βαφής (δεν κάνουν τόσο έντονο εφέ ρίζας).
• Για τις eco-friendly γυναίκες τα νέα είναι εδώ και καιρό πολύ ενθαρρυντικά. Στην αγορά θα βρείτε βαφές φυτικές, µε φυσικά εκχυλίσµατα (µπορεί να είναι και βιολογικά) και βιταµίνες, χωρίς χηµικές ουσίες (π.χ. parabens, αµµωνία, ρεζορκίνη κ.λπ.). Καλύπτουν τα λευκά µαλλιά και δεν ερεθίζουν την επιδερµίδα.
• Για όσες θέλουν ένα έξτρα αποτέλεσµα περιποίησης υπάρχουν βαφές που συνδυάζονται µε ειδική µάσκα για εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πηγή: myworld