Οι διαφάνειες του Αυγούστου λένε «όχι» στο ρομαντισμό χαρίζοντας σέξι και ταυτόχρονα σικ εμφανίσεις. Οι διαφάνειες από μόνες τους προσδίδουν ένα τόνο υπερβολής και γι’ αυτό είναι προτιμότερο να υπάρχουν στα σύνολα σε λεπτομέρειες.

Επιλέξτε ένα τοπ, κοντό και φαρδύ, το οποίο θα έχει διαφάνεια είτε στα μανίκια είτε στο τελείωμα. Καλή επιλογή είναι και τα φορέματα που έχουν διαφάνεια στη μέσα.

Είναι προφανές ότι πρέπει να αποφύγετε τα έντονα χρώματα και να προτιμάτε τις αποχρώσεις του μπεζ, μαύρου και λευκού.

Η καταλληλότερη ώρα για να φορέσετε διαφάνειες είναι το βράδυ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού «Glam», συνδυάστε ένα κοντό φαρδύ διάφανο τοπ με μια φαρδιά παντελόνα. Μην παραλείψετε χρυσά ή ασημένια πέδιλα και αξεσουάρ. Προτιμήστε αντί για σουτιέν να φορέσετε από μέσα μαγιό.

Για εσάς που έχετε έντονες καμπύλες και παραπανίσια κιλά, η συγκεκριμένη τάση δεν αποτελεί και την καλύτερη επιλογή. Προτιμήστε σύνολα που έχουν διαφάνειες σε πιο διακριτικά σημεία, όπως στο λαιμό και τα χέρια.

Extra tip: Όταν αγοράζετε φούστες και φορέματα με διαφάνειες, φροντίστε να αγοράζετε το λεγόμενο μεσοφόρι. Είναι συνήθως σε απόχρωση του δέρματος ώστε να φαίνεται φυσικό και να καλύπτει όλα όσα πρέπει.