Το Le Petit Marseillais βρήκε τη λύση για να αναζωογονήσει τα φυσικά ξανθά μαλλιά! Πού; Στην καρδιά της φύσης. Στο εκχύλισμα χαμομηλιού και στο έλαιο από σιτάρι.

Το χαμομήλι παραδοσιακά ενισχύει το χρώμα των φυσικά ξανθών μαλλιών, χαρίζοντας φυσικές ανταύγειες.  Το έλαιο από σιτάρι είναι γνωστό για τις θρεπτικές και μαλακτικές του ιδιότητες.Η νέα σειρά, που αποτελείται από σαμπουάν και κρέμα μαλλιών, ενυδατώνει, αναζωογονεί τα μαλλιά «φωτίζοντας» τα με φυσικές ξανθές ανταύγειες!

Σειρά για άτονα, θαμπά μαλλιά και για Λάμψη και Θρέψη

marseil

Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται καθημερινά από εξωτερικούς παράγοντες και πολλές φορές γίνονται θαμπά και άτονα! Ειδικά, μετά το καλοκαίρι, ο ήλιος και η θάλασσα επιβαρύνουν και αυτά με τη σειρά τους τα μαλλιά μας κάνοντάς τα να χάνουν τη λάμψη τους! Το αποτέλεσμα; Άτονα και Θαμπά μαλλιά.

Το Le Petit Marseillais εμπνεύστηκε από ένα αυθεντικό μυστικό ομορφιάς και δημιούργησε μια μοναδική συνταγή για τα άτονα και θαμπά μαλλιά… Μια αποτελεσματική σύνθεση που συμπυκνώνει το νέκταρ μήλου με τρία λουλούδια και το γάλααμυγδάλου για να φωτίζει και να βελτιώσει τη λάμψη των μαλλιών. Μια μοναδική συνταγή, ένας συλλέκτης λάμψης!

Στο νέκταρ μήλου το οποίο παράγεται στη Γαλλία, προστίθενται πέταλα νεροκάρδαμου, καμέλιας και παπαρούνας. Τα αμύγδαλα καλλιεργούνται στο τέλος του καλοκαιριού κάτω από τον Μεσογειακό ήλιο και το γάλα τους είναι ο θρεπτικός χυμός τους!

Η νέα σειρά, που αποτελείται από σαμπουάν και κρέμα μαλλιών, ξεμπερδεύει τέλεια τα μαλλιά, φωτίζει και ενισχύει τη λάμψη τους, ενώ αντανακλούν, γεμάτα υγεία!