Ένα καινοτόμο σουτιέν που δονείται και μπορεί να μεγαλώσει το γυναικείο στήθος κατά ένα νούμερο χωρίς χειρουργική επέμβαση είναι υπό δοκιμή στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο 30χρονος εφευρέτης Milan Milić από τη Σερβία υποστηρίζει πως η συσκευή που έφτιαξε μεγαλώνει τα στήθη, τα κάνει πιο στητά και τα φέρνει πιο κοντά το ένα στο άλλο! Κι όλα αυτά μέσα σε μόλις επτά ημέρες.

Το σουτιέν βρίσκεται τώρα σε δοκιμαστικό στάδιο και υποβάλλεται σε όλους τους απαραίτητους κλινικούς ελέγχους και πιστεύεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πως θα μπορούσε να βοηθήσει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο να αποκτήσουν μεγαλύτερο μπούστο.

Ο Milan άρχισε την έρευνα για εναλλακτικές λύσεις στη μεγέθυνση στήθους όταν η σύντροφός του του είπε πως θα ήθελε να έχει μεγαλύτερο στήθος.

Ο 30χρονος αφιέρωσε μήνες στην έρευνα, ως χόμπι, πριν φτιάξει το πρώτο και πρότυπο σουτιέν που δονείται.

Το επονομαζόμενο «E bra» δοκιμάζεται για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης από γυναίκες στις ΗΠΑ. Τα αποτελέσματα από τις δοκιμές του στην Ευρώπη ήταν εντυπωσιακά, αναφέρει το άρθρο, και το ίδιο φαίνεται πως είναι και στις ΗΠΑ. Μια 49χρονη από το Μαϊάμι, την οποία παρακολουθεί εξειδικευμένος γιατρός, είδε το στήθος της να μεγαλώνει από cup B σε cup C ενώ φορούσε το σουτιέν για 15 λεπτά επί επτά ημέρες.

Άλλη μία γυναίκα από τη Φλόριντα είπε στη Daily Mail πως το στήθος της μεγάλωσε κατά ένα νούμερο ενώ εκείνη φορούσε το σουτιέν πέντε λεπτά επί τρεις φορές την ημέρα επί επτά ημέρες.

Η πρώτη που δοκίμασε το θαυματουργό σουτιέν ήταν η 24χρονη σύντροφος του εφευρέτη Jelena Sabic η οποία ενθουσιάστηκε βλέποντας το στήθος της να μεγαλώνει κατά ένα νούμερο μέσα σε επτά ημέρες.

GFHDEGF2 GFHDEGF3GFHDEGF1