Παρατηρείτε τρίχες στη βούρτσα ή στο μπάνιο σας; Αυτά είναι τα πρώτα σημάδια ότι τα μαλλιά σας χάνουν τη δύναμη τους. Φροντίστε την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών σας τώρα με το νέο σύστημα ενδυνάμωσης για αδύναμα μαλλιά που σπάνε.

Η Garnier κάνει το όνειρο όλων των αντρών και γυναικών πραγματικότητα και καινοτομεί στην ενδυνάμωση των μαλλιών με το νέο σύστημα περιποίησης Fructis GROW STRONG που προσφέρει:

1. Ενδυνάμωση με Σαμπουάν + Conditioner + Μάσκα για μαλλιά 14Χ πιο ανθεκτικά από την 1η χρήση

2. Αναζωογόνηση με Fructis Stemo Strong Λοσιόν Περιποίησης Μαλλιών + 1.000 φύτρες σε 90 ημέρες

Μοναδικός συνδυασμός  Stemoxydine + Ceramide + Ενεργό Συμπύκνωμα Φρούτων που βελτιώνει τη σύνθεση, τη δύναμη και τη λάμψη από τη ρίζα έως τις άκρες καθώς τα μαλλιά μεγαλώνουν.  Από την 1η χρήση η ποιότητα της τρίχας αποκαθίσταται: πιο λαμπερά, πιο υγιή μαλλιά, φαίνονται σα να είναι ανανεωμένα.

Το νέο σύστημα ενδυνάμωσης Fructis GROW STRONG αποτελεί μια κλινικά αποδεδειγμένη καινοτομία για άντρες και γυναίκες. Γιατί όλοι ονειρεύονται πιο δυνατά μαλλιά που λάμπουν!

Ε.Λ.Τ. Σαμπουάν 400 ml: 4,69 ευρώ

Ε.Λ.Τ. Conditioner 250 ml: 4,29 ευρώ

Ε.Λ.Τ. Μάσκα 400 ml: 7,87 ευρώ

Ε.Λ.Τ. Fructis Stemo Strong Λοσιόν Περιποίησης 84 ml: 8,99 ευρώ

GROW

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.