Το ANTHELIOS XL της La Roche-Posay είναι η αντιηλιακή σειρά που συνιστά η πλειοψηφία των δερματολόγων στην Ευρώπη, χάρη στις σημαντικές καινοτομίες στην τεχνολογία των φίλτρων αντιηλιακής προστασίας όπως το Mexoryl SX και το Mexoryl XL.

Επιπλέον, η La Roche-Posay ήταν μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες που απέδειξαν το ρόλο των ακτινών UVA στην ανάπτυξη δερματικών αλλεργιών, αλλά και καρκίνου του δέρματος, και ανέπτυξαν αντιηλιακά προϊόντα για την προστασία από τις UVA.

Σήμερα η La Roche-Posay, με εξειδίκευση στο ευαίσθητο ή αλλεργικό στον ήλιο δέρμα, κατάφερε να ανεβάσει τον πήχη της αντιηλιακής προστασίας ακόμα υψηλότερα. Καινοτομεί για μια ακόμα φορά, χρησιμοποιώντας στα προϊόντα ANTHELIOS το σύστημα φίλτρων νέας γενιάς MEXOPLEX που προσφέρει την υψηλότερη προστασία από τις UVA και ταυτόχρονα τη χαμηλότερη περιεκτικότητα σε χημικά φίλτρα.

ΑΝΤΗELIOS XL Crème Fondante

H νέα σύνθεση του ANTHELIOS XL Crème Fondante, με το σύστημα φίλτρων νέας γενιάς MEXOPLEX, προσφέρει την υψηλότερη προστασία από τις ακτίνες UVA, έως και PPD 42. Παρέχει δηλαδή 2 φορές υψηλότερη προστασία από τις ακτίνες UVA σε σχέση με τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 Παράλληλα, η νέα σύνθεση του ANTHELIOS XL Crème Fondante έχει -32% λιγότερα χημικά φίλτρα και είναι χωρίς Paraben, προσφέροντας βέλτιστη ανοχή χωρίς συμβιβασμούς στην αποτελεσματικότητα. Έχει ελαφριά και ενυδατική υφή, είναι μη λιπαρή, μη κολλώδης και δεν αφήνει λευκά υπολείμματα. Είναι πολύ ανθεκτική στο νερό και έχει πολύ καλή ανοχή στην περιοχή των ματιών χάρη στη νέα σταθερή της σύνθεση.

Η αντιηλιακή σειρά ANTHELIOS Crème Fondante, διατίθεται με δείκτη SPF 50+ με άρωμα (17,05€), SPF 50+ χωρίς άρωμα (17,05€), SPF 50+ με χρώμα (17,05€), SPF 30 (16,55€) και SPF 20 (14,60€).

ΑΝΤΗELIOS DERMOPEDIATRICS

H νέα σύνθεση του ANTHELIOS Dermo-Pediatrics, με το σύστημα φίλτρων νέας γενιάς MEXOPLEX®, προσφέρει την υψηλότερη προστασία από τις ακτίνες UVA, έως και PPD 39, και είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες τις ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας. Παρέχει 2 φορές υψηλότερη προστασία από τις ακτίνες UVA σε σχέση με τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Έχει -34% λιγότερα χημικά φίλτρα και είναι χωρίς άρωμα και χωρίς Paraben. Με υφή ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των παιδιών, είναι κατάλληλη για το πρόσωπο και το σώμα, ενώ απλώνεται εύκολα. Είναι μη λιπαρή, μη κολλώδης και δεν αφήνει λευκά υπολείμματα. Είναι πολύ ανθεκτική στο νερό και την εφίδρωση, και έχει πολύ καλή ανοχή στην περιοχή των ματιών χάρη στη νέα σταθερή της σύνθεση.

Τα παιδικά αντιηλιακά ANTΗELIOS Dermo-Pediatrics διατίθενται με δείκτη SPF 50+ (17€) και SPF 30+ (17€), ενώ κυκλοφορούν και σε νέα συσκευασία spray SPF 50+ 200ml (19,9€).

Γνωρίζατε ότι:

• Περίπου 1 στις 3 γυναίκες αναφέρει ότι έχει εμφανίσει αλλεργία στον ήλιο.
• Οι γυναίκες ηλικίας 25-35 ετών έχουν τη μεγαλύτερη προδιάθεση για φωτοδερματίτιδες.
• Το 80 % αυτών προκαλείται αποκλειστικά από τις ακτίνες UVA, το 12 % από τις ακτίνες UVB, και το υπόλοιπο 8 % από το συνδυασμό τους.
• Ένας υψηλός δείκτης ενάντια στην UVB (SPF 50+) είναι απαραίτητος αλλά δεν προσφέρει επαρκή προστασία ενάντια στον ήλιο. Είναι πολύ σημαντική η προστασία και από τις ακτίνες UVA (υψηλός δείκτης PPD).
• Βάση της σύστασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μόνο τα αντιηλιακά προϊόντα που προσφέρουν επαρκή προστασία από τις ακτίνες UVA (SPF/PPD ≤3), επιτρέπεται να φέρουν το λογότυπο .

Πηγή: www.myskincheck.gr