Γνωρίζατε ότι πολλά από τα πράγματα που ήδη έχετε στο σπίτι σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί των χημικών απορρυπαντικών που και «αντι-οικολογικά» είναι αλλά και καθόλου οικονομικά;

Παρακάτω σας δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές:

1. Μυρίζει το ψυγείο σας; Βάλτε το χρησιμοποιημένο φακελάκι από το τσάι που μόλις ήπιατε σε ένα πιατάκι και τοποθετείστε το στο ψυγείο σας. Θα απορροφήσει όλες τις βαριές μυρωδιές!

2. Αν η ηλεκτρική σας σκούπα μυρίζει κάθε φορά που σκουπίζεται το σπίτι σας, δεν έχετε παρά να βάλετε στην καινούρια σακούλα της σκούπας σας ένα φιαλίδιο σκόνης βανίλιας. Θα δώσει στο σπίτι σας ένα νέο άρωμα φρεσκάδας!

3. Οι λεκέδες από το λάδι στα ρούχα σας αφαιρούνται αν τρίψετε τα λαδωμένα ρούχα με υγρό απορρυπαντικό για τα πιάτα και το βάλετε σε κρύο νερό.

4. Αν κόλλησαν στο σίδερό σας πλαστικά υπολείμματα από την μπλούζα που μόλις σιδερώσατε, χρησιμοποιήστε και πάλι την δύναμη του λεμονιού. Τρίψτε μια στυμμένη λεμονόκουπα πάνω στην πλάκα του πλυντηρίου και θα λάμψει σαν καινούρια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.