Δέκα χρόνια στην Ελλάδα κλείνει φέτος η εταιρεία καλλυντικών M.A.C και επιφυλάσσει τις πιο πρωτότυπες εκπλήξεις για το ελληνικό κοινό.

Μετά από τις πολύ πετυχημένες συνεργασίες των τελευταίων ετών με τη Hello Kitty και την Barbie, για την άνοιξη του 2011 η δημιουργική ομάδα της M.A.C εμπνέεται από τις πιο διαχρονικές ηρωίδες των κόμικς και ενώνει τις δυνάμεις της με την πρωταγωνίστρια Wonderwoman σε μια limited edition συλλογή.

Με αφορμή τη διάθεση της ανοιξιάτικης limited edition συλλογής «Wonderwoman», την εβδομάδα 15-19 Μαρτίου θα διεξαχθεί η Wonder week στο ανακαινισμένο κατάστημα της M.A.C στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας. Στο διάστημα αυτό, όσοι επισκέπτονται το κατάστημα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα ολοκληρωμένη σειρά make up ενώ παράλληλα oι make up artists της MAC θα προσφέρουν beauty tips και δωρεάν δοκιμή των προϊόντων της σειράς.

Η σειρά Wonderwoman διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει μάσκαρα, ρουζ, σκιές ματιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Τα έντονα χρώματα αναδεικνύουν την εντυπωσιακή και δυναμική προσωπικότητα της ηρωίδας με έντονα στοιχεία θηλυκότητας χάρη στις μεταλλικές αποχρώσεις που συνυπάρχουν σε κάθε παλέτα. Οι μεγάλες σε μέγεθος συσκευασίες συμπληρώνουν την εντυπωσιακή συλλογή και αποτελούν το δυνατό όπλο της νέας ηρωίδας. Πρόκειται για μια limited edition συλλογή με έντονες, φωτεινές αποχρώσεις που οδηγούν σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των χρωμάτων.