Ψάχνετε την καλύτερη απόχρωση για το επόμενο ανοιξιάτικο μανικιούρ σας, αλλά δεν νιώθετε ακόμα έτοιμη να πείτε αντίο στα σκούρα χειμωνιάτικα χρώματα που είχατε συνηθίσει τόσους μήνες; Επειδή ξέρουμε αυτό το συναίσθημα, βρήκαμε την τέλεια απόχρωση νυχιών για αυτή την εποχή που θέλουμε να… προσγειωθούμε ομαλά από τα σκούρα στα ανοιχτά μανό. Και ποια είναι αυτή; Η γκρι!

Ναι, καλά διαβάσατε. Το TikTok μας έπεισε πως τα grey stone nails είναι η κορυφαία επιλογή στα μεταβατικά μανικιούρ, συνδυάζοντας το class με το statement look. Ωστόσο, για να πετύχετε το trend του grey stone δεν αρκεί να ζητήσετε μια γκρίζα απόχρωση. Μαζί με τη nail artist σας θα πρέπει να ψάξετε για χρώματα μεταξύ των αποχρώσεων της πέτρας, του ελεφαντί, του σπασμένου λευκού, του ασημί, αλλά και του ανθρακί.

Και αν είστε από τις γυναίκες που δε λένε όχι στα σχέδια, τότε μην ανησυχείτε. Τα grey stone nails αποτελούν τον τέλειο καμβά πάνω στον οποίο η μανικιουρίστ σας μπορεί να ζωγραφίσει ό,τι θέλετε, συμπεριλαμβάνοντας χρώματα που δένουν με το γκρι, όπως ροζ, κόκκινο, γαλάζιο ή και μοβ.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα πιο όμορφα grey stone nails που βρήκαμε στο διαδίκτυο για να εμπνευστείτε.

@alixearle

Stone nails are in 👍🏼

♬ original sound – Alix Earle
@varnail_official

78 Smoke Grey form our S15 Misty Garden Collection! 🛍️50% Off, Whole Set only $29.99n don’t miss this limited Deal? 😍 #nailgel #nails #glittergel #nailtrends #summernails #foryou #jellygelpolish #nails #nailhack #nailsalon #structurenails

♬ оригинальный звук – yuliia_ishchuk