Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει λαμπερά και ζουμερά χείλη; Μετά τη φρενίτιδα των ματ κραγιόν που φορούσαμε γιατί ήταν στη μόδα (αλλά έκαναν τα χείλη μας πιο ξερά και από την έρημο Σαχάρα), τα lip glosses είναι εδώ για να μας δώσουν λάμψη και ενυδάτωση με ένα πέρασμα.

Προσωπικά, το νεσεσέρ μου και οι τσάντες μου είναι γεμάτα με lip glosses όλων των αποχρώσεων. Όλα μου αρέσουν, υπάρχουν όμως κάποια που δεν μπορώ να αποχωριστώ με τίποτα. Αν ψάχνετε να βρείτε το lip gloss που θα αναδείξει τα χείλη σας, παρακάτω θα βρείτε τα 4 καλύτερα της αγοράς.

1. Kiko Milano, «3D Hydra Lipgloss»

Η εταιρεία Kiko Milano είναι γνωστή για τα υπέροχα lip glosses της. Η σειρά «3D Hydra Lipgloss» δίνει την τέλεια λάμψη στα χείλη, ενώ τα κρατά ταυτόχρονα ενυδατωμένα. Μπορεί να θεωρείτε πως τα lip glosses δεν είναι σταθερά, όμως θα αλλάξετε γνώμη όταν δοκιμάσετε το συγκεκριμένο προϊόν. Ένα επιπλέον θετικό είναι πως χάρη στο γκλίτερ που έχει, κάνει τα χείλη μου να φαίνονται πιο γεμάτα.

Kiko Milano, 3D Hydra Lipgloss, Chestnut 11,99€

2. Fenty Beauty, «Gloss Bomb»

Τα «Gloss Bomb» της εταιρείας καλλυντικών της Rihanna είναι ασυναγώνιστα. Η απαλή υφή, το πλούσιο χρώμα και το σούπερ απλικατέρ χαρίζουν απαράμμιλο αποτέλεσμα και μια ασύγκριτη αίσθηση στα χείλη. Πρόκειται για ένα από τα προϊόντα που δεν αλλάζω με κανένα άλλο, ενώ το συγκεκριμένο χρώμα είναι ιδανικό για βραδινά makeup looks.

Fenty Beauty, Gloss Bomb Lip Luminizer, Riri 23,95€

3. NYX, «Butter Gloss»

Αν ψάχνετε ένα καθημερινό lip gloss, που και θα ενυδατώνει και θα δίνει ένα διακριτικό χρώμα στα χείλη σας, τότε θα το βρείτε στο lip gloss της NYX με απόχρωση «Angel food cake». Θα είναι το προϊόν που θα θέλετε να φοράτε οπωσδήποτε πριν φύγετε από το σπίτι, ενώ η μαλακή του αίσθηση θα σας κάνει να το απλώνετε στα χείλη σας ξανά και ξανά.

NYX, Butter Gloss, Angel Food Cake 7,70€

4. Dior, «Lip Maximizer Lip Plumping Gloss»

Τα Dior lip glosses δεν γινόταν να λείπουν από τη λίστα. Τα προϊόντα μακιγιάζ της εταιρείας Dior δεν χρειάζονται συστάσεις, όμως δεν γίνεται να μην κάνουμε ειδική αναφορά στα lip glosses, καθώς η φόρμουλά τους είναι ένα θαύμα μέσα σε μικρό μπουκαλάκι. Δοκιμάστε τη συγκεκριμένη σειρά και δύσκολα θα επιστρέψετε στα κλασικά κραγιόν.

Dior Addict, Lip Maximizer Lip Plumping Gloss, Rosewoood 47,49€