Είναι το style icon της εποχής και ό,τι κι αν φορέσει γίνεται αμέσως trend. Ο λόγος φυσικά για την Chiara Ferragni, η οποία ύστερα από μια περίοδο σιγής στα social media, μετά το σάλο που προκάλεσε το σκάνδαλο με το κέικ, επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τις τελευταίες ημέρες, η Ferragni μοιράζεται τις στιγμές που περνά στο Μιλάνο με την οικογένειά της αλλά και τα looks που επιλέγει στις βόλτες με τα παιδιά της. Ένα από τα κομμάτια που έχει φορέσει και κέντρισε κατευθείαν το ενδιαφέρον μας ήταν η baby blue γούνα της.

Η influencer με τους 29,2 εκατ. followers επέλεξε να συνδυάσει τη φουντωτή γούνα της με crop top στους ίδιους τόνους. Το ίσιο τζιν που φόρεσε ήταν σε γκρι απόχρωση, ενώ ολοκλήρωσε το outfit με μαύρα μποτάκια και ασημένια αξεσουάρ.

Το look της Chiara Ferragni

Τα κομμάτια για να υιοθετήσετε το look της Chiara Ferragni:

Η πιο οικονομική εκδοχή

Modivo Pinko Γούνα Crudelia €300 (με έκπτωση)

Zara Κοντό Τοπ 5,95€

Straight Fit Τζιν Zendaya Πολύ Ψηλόμεσο Σκούρο Γκρι €74

Tsakiris Mallas Αρβυλάκια €149,95

H upmarket εκδοχή

Conscious Unreal Fur €671

Gcds degradé ribbed-knit cropped top €186 (με έκπτωση)

Goldsign The Morgan high-rise straight jeans €230 (με έκπτωση)

Dolce & Gabbana Leather combat boots €1,350

Οι faux furs ήταν παρούσες (και) στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη

Όσες λατρεύουν τις faux furs έχουν έναν παραπάνω λόγο να είναι χαρούμενες, καθώς οι γούνες έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα trends του 2024. Με το «mob wife aesthetic» να τρεντάρει στο TikTok και την εισροή των ’90s και Y2K στοιχείων στη μόδα, οι γούνες δε θα μπορούσαν να λείπουν από το κάδρο.

Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, οίκοι όπως Tory Burch, Khaite, Proenza Schouler, Puppets & Puppets και Michael Kors έντυσαν τα μοντέλα τους με γούνινα παλτό. Παρακάτω θα δείτε κάποια από τα κομμάτια που συζητήθηκαν περισσότερο.