Εσείς πώς θα γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Έχετε πλάνα για ένα χαλαρό ποτό; Ένα πιο επίσημο δείπνο; Μήπως θα πάτε σινεμά; Ή ακόμα δεν σας έχουν αποκαλυφθεί τα πλάνα;

Όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας για την ημέρα των ερωτευμένων, σίγουρα θα θέλετε να αναδείξετε την πιο θηλυκή και σέξι πλευρά σας για να εντυπωσιάσετε τον σύντροφό σας. Τα παρακάτω σύνολα είναι γεμάτα ρομαντικά vibes και θα σας φέρουν λίγο πιο κοντά με το ταίρι σας!

Ραντεβού κάτω από την Ακρόπολη

Για να ρομαντζάρετε με βόλτες στα στενά της Πλάκας και φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη, δεν χρειάζεστε πολλά. Φορέστε το κόκκινο πλεκτό σας και κάντε την έκπληξη με ένα ιδιαίτερο τζιν, όπως το παρακάτω από την εταιρεία Salt and Pepper. Τα κοψίματα και τα τρουκς δίνουν λάμψη στο outfit, ενώ εσείς μπορείτε να προσθέσετε σκουλαρίκια κρίκους και κολιέ σε ασημί τόνους για να το απογειώσετε.

Zara Πουλόβερ με πλεξίδες €22,95
Salt and Pepper Zoe Black Pearl Studded €123,90 (με έκπτωση)

Ραντεβού για ποτό

Για να πάτε για ένα ποτό με το ταίρι σας, θέλετε να είστε εντυπωσιακή. Μία μίνι φούστα ή ένα σορτς-φούστα θα δώσει ύψος στα πόδια σας, ενώ το φούξια τοπ θα φωτίσει το πρόσωπό σας. Σας προτείνουμε να βάλετε στα χείλη σας ροζ κραγιόν που θα ταιριάζει με την μπλούζα και για παραμείνετε ζεστές, μπορείτε να φορέσετε πουά καλσόν.

About You Only πλεκτό τοπ «Majli» €21,90 (με έκπτωση)
About You regular Παντελόνι «Emma» €26,91 (με έκπτωση)

Ραντεβού σε wine bar

Για μια πιο σοφιστικέ εμφάνιση όσο απολαμβάνετε το κρασί σας, επιλέξτε ένα floral pattern. Tο φουλάρι κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς τονίζει τις κλείδες σας, ένα από τα πιο θελκτικά σημεία του γυναικείου σώματος. Δέστε τα μαλλιά σας σε ένα όμορφο sleek bun, φορέστε λαμπερά σκουλαρίκια και χαρείτε τον έρωτά σας.

Mind Your Style Εμπριμέ κορσέ τοπ με αποσπώμενο φουλάρι €36
Mango Skinny crop παντελόνι €27,99

Ραντεβού υπό το φως των κεριών

Τις έχουμε δει παντού και θα τις φορέσουμε και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι διχτυωτές φούστες με στρας είναι ultra chic, ειδικά όταν συνδυάζονται με σακάκι και γιλέκο. Προφανώς, μέσα από τη φούστα θα φορέσετε ένα μεσοφόρι ή για ακόμα πιο statement εμφάνιση, σας προτείνουμε να φορέσετε ένα biker short.

H&M Σταυρωτό σακάκι σε φαρδιά γραμμή €49,99
H&M Γιλέκο κοστουμιού €17,99
H&M Διχτυωτή φούστα διακοσμημένη με στρας €49,99

Διαβάστε εδώ αν ψάχνετε παπούτσια να συνδυάσετε τα looks: Kitten heels: Τα πιο cute παπούτσια για πρωινές και βραδινές εξόδους

Ραντεβού στο σινεμά

Ένα από τα πιο γλυκά ραντεβού είναι αυτά στο σινεμά, καθώς η ταινία, ο χαμηλός φωτισμός και το cozy περιβάλλον θα σας φέρουν κοντά. Για να νιώθετε άνετη, φορέστε ένα φαρδύ φούτερ. Επειδή όμως θέλουμε και το sexy στοιχείο, φοράμε το δερμάτινο παντελόνι μας που… δεν χάνει ποτέ!

Stradivarius Φούτερ από την αποκλειστική συνεργασία Love €29,99
Stradivarius Παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι και όψη δέρματος €25,99

Ραντεβού στο σπίτι

Μουσική, κρασί, καναπές και καλή διάθεση. Για κάποια ζευγάρια αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να γιορτάσουν την αγάπη τους. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα κάνετε την έκπληξη καλωσορίζοντας τον σύντροφό σας με ένα όμορφο σετ homewear.

Intimissimi Κιμονό από Μετάξι €109,90
Intimissimi Slip Dress από Μετάξι €72,90

Ραντεβού-έκπληξη

Ακόμα δεν ξέρετε τι έχει κανονίσει για εσάς το έτερον ήμισυ; Κανένα πρόβλημα! Με την παρακάτω επιλογή θα είστε ακαταμάχητη και έτοιμη για οτιδήποτε προκύψει. Επίσης, εξαιτίας του φλογερού κόκκινου του τοπ και της φούστας, ο σύντροφός σας δεν θα καταφέρει να πάρει τα μάτια του από πάνω σας!

Zara Τοπ σε στυλ κορσέ σατινέ €25,95
Zara Μακριά σατινέ φούστα €29,95