Η πιο πρόσφατη τάση στο μακιγιάζ είναι εμπνευσμένη από ένα φημισμένο κοκτέιλ. Σκεφτείτε την έντονη απόχρωση της ελιάς μέσα σε ένα glossy ποτήρι μαρτίνι και έχετε καταλάβει την ουσία του martini makeup που δεν είναι άλλη από λαμπυρίζουσες σκιές και eyeliners σε αποχρώσεις του λαδί και του πράσινου.

Η ιδιαιτερότητα του πράσινου είναι ότι ταιριάζει σε όλα τα χρώματα ματιών. Αν τα μάτια σας είναι καστανά, τότε θα τα γλυκάνει και θα τα τονίσει, ενώ αν είναι πράσινα ή μπλε, θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το φυσικό χρώμα τους.

Για να πετύχετε το sparkly αποτέλεσμα, ξεκινήστε χρησιμοποιώντας ένα foundation με λαμπερό φινίρισμα. Συνεχίστε με μεταλλικές πράσινες σκιές και eyeliner για να εξασφαλίσετε την ένταση στο βλέμμα, ενώ βεβαιωθείτε πως θα ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας με ροζ ή nude αποχρώσεις στα χείλη σας.

Έτσι θα πετύχετε το martini makeup

@victorialyn

#MartiniMakeup 🫒 @Victoria Beckham Eyewear in bottle green @Dose of Colors x @Trevor Barrett Eternal Love Palette @Jouer Cosmetics Tinted Lip Oil in Rève @meltcosmetics slick waterline eye pencil in black #makeup #beauty #smokeyeye

♬ greedy – Tate McRae

Τα προϊόντα που θα χρειαστείτε για το martini makeup

Kiko Milano New Long Lasting Eyeshadow Stick €9,49

M·A·C Colour Excess Gel Pencil Eye Liner €27

Gallerie De Beaute Nyx Professional Makeup Prismatic Shadows Jaded €4,82

Sephora Bobbi Brown Long-Wear Eye Pencil €29,36 (με έκπτωση)

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils €28,39 (με έκπτωση)

Kiko Milano Create Your Balance Ph Reagent Lip Gloss €8,39 (με έκπτωση)