Ένα κραγιόν μπορεί όχι μόνο να ολοκληρώσει την εμφάνισή σας, αλλά να σας φτιάξει ακόμη και τη διάθεση. Κι αυτό το ξέρουμε όλες πολύ καλά. Λίγο χρώμα στα χείλη και μεταμορφωθήκαμε εντελώς! Ποιο χρώμα, όμως, να επιλέξουμε;

Η βρετανική Marie Claire μίλησε με τη make-up artist της Chanel και αποκάλυψε στο κοινό τα χρώματα στο κραγιόν που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Τολμηρό μπορντό

μπορντό κραγιόν

Ψάχνετε να κάνετε μια δήλωση με το μακιγιάζ σας, χωρίς υπερβολές; Οι μπορντό αποχρώσεις είναι μια ασφαλής επιλογή. «Αν έχετε μια ζεστή επιδερμίδα, προτιμήστε ένα μπορντό κραγιόν με καφέ τόνους», λέει η Anna Payne. «Αν ο τόνος του δέρματός σας είναι χλωμός και ψυχρός, μπορεί, επίσης, να δείχνει εντυπωσιακό», πρόσθεσε. Απλά προσθέστε λίγο ρουζ για να απαλύνετε το έντονο χρώμα στα χείλη.

Κόκκινο του Χόλιγουντ

κόκκινο κραγιόν

Η πιο ευπροσάρμοστη απόχρωση κραγιόν εκεί έξω είναι ένα κλασικό, κόκκινο σε μπλε τόνο. «Το τέλειο αληθινό κόκκινο ταιριάζει σε όλες και θα φωτίσει, ακόμη, και την εμφάνιση των δοντιών σας», λέει η Payne. Είτε πρόκειται να βγείτε μια βόλτα με την παρέα σας, είτε έχετε μια σημαντική συνάντηση στη δουλειά, το κλασικό κόκκινο δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

Ροζ πολλαπλών χρήσεων

ροζ κραγιόν

Επιλέγοντας ροζ αποχρώσεις είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσετε μια αίσθηση ευφορίας και ευτυχίας για όλη τη διάρκεια της ημέρας. «Προτιμήστε μία ροζ απόχρωση που ενέχει το τέλειο μείγμα ροζ και μπλε τόνων για να φωτίζει το ανοιχτόχρωμο δέρμα, χωρίς να φαίνεται ενοχλητικό σε αυτό», εξηγεί η Payne. Το καλύτερο μέρος της επιλογής του ροζ; Μπορείτε να βάλετε τη χρωστική ουσία στα μάγουλα, χρησιμοποιώντας το και ως διακριτικό ρουζ.

Παιχνιδιάρικο πορτοκαλί

πορτοκαλί κραγιόν

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πορτοκαλί χρώμα στα χείλη σας; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. «Το πορτοκαλί- ροζ κραγιόν ταιριάζει απόλυτα στους μεσαίους τόνους δέρματος. Είναι μια ελαφρώς πιο απαλή κοραλλί απόχρωση που δεν είναι τόσο δεσμευτική όσο ένα έντονο κόκκινο κραγιόν, αλλά εξακολουθεί να ανυψώνει και να φωτίζει το δέρμα σας», σημειώνει η Payne.