Αρκετές φορές στο δρόμο έχετε θαυμάσει την τέλεια δροσερή όψη κάποιας άλλης γυναίκας και αναρωτηθήκατε τι κάνει στο δέρμα της και έχει αυτή την τέλεια όψη. Μια από τις απαντήσεις είναι οι οροί ενυδάτωσης. Χρησιμοποιώντας συστατικά υψηλής ποιότητας, οι οροί με υαλουρονικό οξύ παρέχουν στο δέρμα σας την απαραίτητη θρέψη και προστασία, πολύ γρήγορα. Σήμερα, θ’ αποκαλύψουμε τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους χρειάζεστε ορούς ενυδάτωσης στη φροντίδα του προσώπου σας.

Βελτιώνουν τον τόνο και την υφή του δέρματος 

Η κούραση, το άγχος και οι επιλογές τρόπου ζωής μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στην επιδερμίδα σας με την πάροδο του χρόνου. Ένας ενυδατικός ορός επαναφέρει τη ζωή στο δέρμα σας παρέχοντάς του την υγρασία που χρειάζεται. Η συνεχής χρήση ενός ενυδατικού ορού μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να αισθάνεται πιο λείο και να φαίνεται πιο λαμπερό.

Το Hydrating B5 Serum ενυδάτωσης της SkinCeuticals περιέχει υαλουρονικό οξύ που συγκρατεί το νερό στην επιδερμίδα, και βιταμίνη B5 που βοηθά στην επανόρθωση των ιστών και την αποκατάσταση των θρεπτικών συστατικών. Αυτός ο ορός προσώπου,  μεγιστοποιεί τα οφέλη της ενυδατικής σας κρέμας, προσφέροντας απαλή και νεανική όψη.

Αναγεννούν/Αναπλάθουν το δέρμα 

Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε έναν καθημερινό ορό, γρήγορα θα αισθάνεστε το δέρμα σας πιο λείο, πιο σφιχτό, πιο σφριγηλό, καθώς και πιο λαμπερό. Πολλές γυναίκες που βιώνουν την έναρξη της γήρανσης ή προσπαθούν να αποτρέψουν τη γήρανση θα πρέπει να προσθέσουν έναν ενυδατικό ορό για να καταπολεμήσουν  τα ορατά αποτελέσματά της με φυσικό τρόπο.

Για ξηρό, θαμπό, αφυδατωμένο, ώριμο και ακνεϊκό δέρμα, οι δερματολόγοι συστήνουν το Retexturing Activator serum ανάπλασης της Skin Ceuticals. Αξιοποιεί δύο αντίθετους μηχανισμούς: την απολέπιση και την ενυδάτωση, για να ενισχύσει το φραγμό του δέρματος και να ενεργοποιήσει την αναγέννηση του, μειώνοντας ορατά τις επιφανειακές ρυτίδες, έχοντας ως αποτέλεσμα ένα υγιές, λείο και λαμπερό πρόσωπο. 

Βοηθούν στην αντιγήρανση

Οι ενυδατικοί οροί προσώπου μπορούν να βελτιώσουν την ελαστικότητα του δέρματος και να επιβραδύνουν την πρόωρη γήρανση. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες είναι πολύ πιο πιθανό να δημιουργηθούν όταν το δέρμα είναι ξηρό, επομένως η διατήρηση της υγρασίας του μ’ έναν ενυδατικό ορό μπορεί να αντιμετωπίσει τα σημάδια γήρανσης και να τ’ αποτρέψει πριν καν εμφανιστούν.

Το πολύ-λειτουργικό διορθωτικό Η.Α. Intensifier Serum προσώπου με υαλουρονικό οξύ της SkinCeuticals είναι ο πιο αποτελεσματικός ορός ενυδάτωσης γιατί αυξάνει τη φυσική ικανότητα παραγωγής υαλουρονικού οξέος του δέρματος κατά 30%. Χαρίζει άμεση και μακροπρόθεσμη ενυδάτωση και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων στα μάτια και δίπλα από τη μύτη. Επίσης, βελτιώνει την πυκνότητα, την υφή, τη σφριγηλότητα και τη χαλαρότητα της επιδερμίδας του προσώπου σας.

Χρησιμοποιώντας τακτικά ορούς, κρέμες και μάσκες ενυδάτωσης, μπορείτε να προωθήσετε τη συνολική υγεία και ευεξία του δέρματός σας. Ειδικά, η μάσκα ενυδάτωσης προσώπου Phyto Corrective Masque της SkinCeuticals, περιέχει υψηλή συγκέντρωση βοτανικών εκχυλισμάτων που δροσίζουν, ανακουφίζουν και εξουδετερώνουν άμεσα την ευαισθησία της επιδερμίδας. Παρέχει άμεση ενυδάτωση και συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας. 

Το ενυδατωμένο δέρμα είναι πιο υγιές δέρμα. Η σωστή ενυδάτωση βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας, της ανθεκτικότητας και της φυσικής λάμψης του, με αποτέλεσμα μια πιο νεανική και ζωντανή επιδερμίδα.