Έχουμε δει διάφορα ευτράπελα να συμβαίνουν σε ζωντανή μετάδοση. Κάποια που έφεραν τους παρουσιαστές σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και κάποια άλλα που ξεπεράστηκαν με ένα απλό χαμόγελο και διακοπή της σύνδεσης. Ο Chris Dunn από το κανάλι WPMI της Αλαμπάμα ωστόσο μάλλον είναι πρωτοπόρος.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral ένα βίντεο απόσπασμα από τη στιγμή που ενημέρωνε τους πολίτες για το αν θα βρέξει ή όχι και μία ασυνήθιστη κίνηση που έκανε, τουλάχιστον για τα δεδομένα live μετάδοσης.

Ενώ λοιπόν μιλούσε πήρε μια αρκετά γνώριμη πόζα, σκύβοντας ελαφρώς, έκανε μία μικρή παύση και ο χαρακτηριστικός ήχος ακούστηκε. «Τον ίδιο καιρό θα έχουμε και την Κυριακή μέχρι τις 17:00. Μας περιμένει λοιπόν ένα αρκετά ήσυχο σαββατοκύριακο…» ακούγεται να λέει ο Dunn στο δελτίο καιρού, ωστόσο αυτό που ακολουθεί είναι σίγουρα ασυνήθιστο.

Η αυθεντικότητα του ήχου των αερίων που φέρεται να προέρχονται από τον παρουσιαστή έχουν αμφισβητηθεί έντονα από χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι υποστηρίζουν πως το όλο βίντεο είναι προϊόν μοντάζ. Ωστόσο το χαρακτηριστικό χαμόγελο ανακούφισης του Dunn αμέσως μετά τον ήχο αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.