Λένε πως χρειάζεται κουράγιο για να πάρει κανείς την απόφαση να παντρευτεί, να αποτινάξει τη φυσιολογική του, όπως κάποιοι λένε, πολυγαμία και να δεσμευτεί με έναν άλλο άνθρωπο για μια ζωή.

Στην Κίνα χρειάζεται λίγο περισσότερο κουράγιο γιατί εκτός από τα παραπάνω «φιλοσοφικά» ζητήματα οι νεόνυμφοι έχουν να αντιμετωπίσουν και τα παιχνίδια ή καλύτερα καψώνια που τους επιφυλάσσουν οι καλεσμένοι στο γάμο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα «παιχνίδια» αυτά περιλαμβάνουν από το να γδυθούν οι νεόνυμφοι μπροστά στους καλεσμένους τους μέχρι να παίξουν μεταξύ τους με μια μπανάνα.

Στο βίντεο που ακολουθεί όμως φαίνεται πως τα «παιχνίδια» έφτασαν σε άλλο επίπεδο καθώς ένα ζευγάρι εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ μπροστά στους προσκεκλημένους του.

Στην αρχή το ζευγάρι φαίνεται ξαπλωμένο κάτω από ένα κόκκινο κάλυμμα κρεβατιού- το κόκκινο θεωρείται χρώμα της τύχης στην Κίνα- με ελάχιστα ρούχα.

Στη συνέχεια πολλές γυναίκες καλεσμένες τους ζήτησαν να βγάλουν τα εσώρουχα τους, όπως και έκαναν.

Υπό την πίεση των καλεσμένων, οι νεόνυμφοι αγκαλιάζονται ολόγυμνοι αλλά το πλήθος δεν είναι ακόμα ευχαριστημένο.

«Σκαρφάλωσε πάνω του τώρα!» φωνάζει μια γυναίκα στη νύφη ενώ μια άλλη της τραβάει τα πόδια για να βεβαιωθεί πως έχει ανέβει πάνω στο γαμπρό!

Μία άλλη καλεσμένη πιέζει τα οπίσθια της νύφης πάνω στο σώμα του γαμπρού μέσα από το κάλυμμα ενώ όλοι γελούν δυνατά.

Και πάλι όμως δεν είναι οι καλεσμένοι ικανοποιημένοι κι έτσι ζητούν από το ζευγάρι να καθίσει σε σωστή θέση για να κάνει σεξ. Στο τέλος κάποιος τράβηξε ακόμα και το κάλυμμα για να βεβαιωθεί πως όλα γίνονται όπως πρέπει, αποκαλύπτοντας τα γυμνά τους σώματα.

chiasndab1 chiasndab2 chiasndab3 chiasndab4 chiasndab5 chiasndab6