Με τη συνεχόμενη εξάπλωση των social media και ιδιαίτερα του Instagram, που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να δημοσιεύσουν τα ιδιαίτερα προσόντα και ταλέντα που έχουν ή νομίζουν ότι έχουν.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τον Tim ή Skelotim, όπως είναι το όνομά του στο Instagram, ο οποίος μάλλον θέλει να γίνει διάσημος με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Τι ακριβώς κάνει; Μακιγιάρεται ανάλογα με τα σνακ που τρώει ο,τι χρώματα κι αν αυτά έχουν!

Στη συνέχεια ανεβάζει τις φωτογραφίες του στο Instagram και αποκτά φανατικό κοινό με πολύ γρήγορους ρυθμούς μάλιστα. Δεν σταματάει όμως μόνο στο Instagram, αλλά προσπαθεί να κατακτήσει και το YouTube και ανεβάζει πώς κάνει το κάθε μακιγιάζ δίνοντας συμβουλές. Μάλιστα αυτό το κάνει περίπου 11 μήνες και όπως λέει βλέπει ότι έχει μεγάλη απήχηση και οι followers του όλο και αυξάνονται. Εκτός από τα likes και τα θετικά σχόλια έχει βέβαια και πολλούς που τον επικρίνουν…

«Αγαπάω τους άλλους, αποδεχόμενος τα ελαττώματα τους και όλα», είπε ο Tim μιλώντας στο Bored Panda. «Όλοι κάποια στιγμή θα κριθούμε από κάποιον και επίσης κάποιος θα αγκαλιάσει το ελάττωμα που έχουμε και θα νιώσουμε άνετα μαζί τους».

Επίσης, όπως είπε, ο καθένας πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση και να ξέρει πως τα λόγια, τα αρνητικά και τα επικριτικά, δεν μπορούν να τον βλάψουν. Αυτό μάλιστα θα πρέπει, όπως λέει, να το ξέρουν όσοι κρίνουν.

Συνεχίζει λοιπόν ακάθεκτος να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στο μακιγιάζ και να αποκτά όλο και περισσότερους fans στο προφίλ του, οι οποίοι μάλιστα του ζητούν συμβουλές για το πώς να το κάνουν και εκείνοι. Ωστόσο, αν και αυτό που κάνει μπορεί να θεωρείται από πολλούς περίεργο και εκκεντρικό, ομολογουμένως έχει πετύχει άψογα το κάθε σνακ στο μακιγιάζ του!

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει…

snk01 snk02 snk03 snk05