Το να είναι κανείς σέξι δεν είναι έγκλημα. Ο καθένας πρέπει να νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό του και να αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά του. Τι γίνεται, όμως, όταν οι άλλοι έχουν πρόβλημα με αυτό;

Η Sabine Roll-Cohen, μια μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο ισχυρίστηκε ότι την κοροϊδεύουν στο σχολείο των παιδιών της, επειδή είναι πολύ όμορφη και οι άλλοι γονείς δεν μπορούν να το διαχειριστούν.

Η 40χρονη μητέρα φοράει λιτά ρούχα για να παραλάβει τον γιο της από το σχολείο, αλλά δήλωσε ότι οι άλλοι γονείς την περιφρονούν, ως αποτέλεσμα των σέξι συνόλων της. «Μου αρέσει να φοράω μίνι σορτσάκια ή φορέματα, ή μικροσκοπικά crop tops. Μου αρέσει να αισθάνομαι σέξι», δήλωσε η Roll-Cohen.

«Κάθε γυναίκα πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της. Δεν βγαίνω πολύ έξω πια, οπότε η διαδρομή για το σχολείο είναι ο λόγος που ντύνομαι. Γιατί να μη φορέσω ένα ωραίο ρούχο;», είπε. «Οι άλλες μητέρες δεν μου μιλάνε όταν είμαι ωραία, και μου γυρίζουν την πλάτη».

Η μητέρα από το Λονδίνο υποστήριξε ότι οι άλλες μητέρες θα της μιλήσουν μόνο αν ντύνεται με φόρμες, κάτι που θεωρεί «περίεργο». Ακόμα, πρόσθεσε ότι, στο παρελθόν, την έχουν σνομπάρει ακόμη και στα γενέθλια ενός παιδιού για το ντύσιμό της. «Ήμουν σε ένα πάρτι με τον 6χρονο γιο μου, αλλά γνώριζα μόνο μία άλλη μητέρα εκεί», εξήγησε. «Φορούσα ένα μικρό φλοράλ crop top και ένα στενό τζιν που αναδείκνυε τον πισινό μου. Νόμιζα ότι έδειχνα υπέροχη», συνέχισε. «Αλλά όλες οι μαμάδες στο πάρτι, εκτός από τη φίλη μου, με αγνόησαν». Η Sabine Roll-Cohen, η οποία υποστήριξε ότι οι περισσότερες μαμάδες στην περιοχή της «δεν τείνουν να είναι σέξι», είπε ότι η φίλη της της είπε ότι την αγνοούσαν λόγω του μικροσκοπικού της ρούχου.

«Τα κορίτσια στην τάξη του γιου μου κάνουν πάντα κομπλιμέντα για τα ρούχα μου, πιστεύουν ότι είμαι υπέροχη. Δυστυχώς, οι μαμάδες τους δεν αισθάνονται το ίδιο, αλλά τι μπορώ να κάνω;», είπε, σύμφωνα με το nypost.com. «Δεν πρόκειται να αλλάξω αυτό που είμαι για να τις ευχαριστήσω».

Ένα άτομο που εκτιμά το στυλ της είναι ο επί επτά χρόνια σύζυγός της, Betouk. «Ο σύζυγός μου λατρεύει το ότι ενδιαφέρομαι για το πώς δείχνω. Πιστεύει ότι είμαι πανέμορφη και μου αρέσει να δείχνω ωραία γι’ αυτόν. Δεν θα με άλλαζε για τίποτα στον κόσμο, οπότε δεν πρόκειται να ανησυχώ για το τι σκέφτεται κάποιος άλλος για μένα».

Η Roll-Cohen αποδίδει την ψυχρή αντιμετώπιση του κόσμου απέναντί της, στο ότι τη ζηλεύουν. «Νομίζω ότι πρέπει να ζηλεύουν, καθώς έχω καλό σώμα. Έχω ύψος 1,75, δεν πηγαίνω στο γυμναστήριο και δεν χρειάζεται να προσέχω τι τρώω», δηλώνει το μοντέλο. «Αν η ζήλια είναι ασθένεια, ελπίζω να γίνουν όλες σύντομα καλά».