Από μια κλωστή κρέμεται η σχέση του Σταύρου με την Αργυρώ στον «Σασμό», με τον πρώτο να έχει δει τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο να αποτρέπει τον Αστέρη να φύγει για Γερμανία, αλλά και στο σπιτάκι του βουνού, όπου βρέθηκαν οι δυο τους.

Ο Σταύρος είπε ψέματα στην Αργυρώ ότι θα φύγει για τα Ιωάννινα για να τη παρακολουθήσει και όταν υποτίθεται ότι επέστρεψε, εμφανίστηκε με τον αδερφό του Βαγγέλη. Ο τελευταίος όλες αυτές τις ημέρες που ο Σταύρος κρυβόταν στο σπίτι που μένουν με την Αργυρώ ήταν μαζί του.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (24/11) ο αδερφός του Σταύρου, ο Βαγγέλης, θέλησε να τα… πει με τον Αστέρη και γι αυτόν τον λόγο τον επισκέφθηκε χωρίς να τον ενημερώσει στο μαγαζί του, όπου πιάστηκαν στα χέρια.

Εκεί του επιτέθηκε ζητώντας του να μείνει μακριά από την Αργυρώ και πιάστηκαν στα χέρια. Ο Αστέρης του ξεκαθάρισε ότι δεν τρέχει τίποτα με την Αργυρώ κι εκείνος έφυγε. Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε και στην ίδια την Αργυρώ ότι ήρθε για να πάρει τα πράγματα στα χέρια του.

Το Twitter μετά τον Σταύρο τα έβαλε, όπως είναι αναμενόμενο και με τον Βαγγέλη και αποθέωσε για ακόμα μια φορά τον Αστέρη, καθώς υπερασπίστηκε την γυναίκα που αγαπάει.