Καταιγιστικές ήταν για μια ακόμη φορά οι εξελίξεις στη πετυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός». Ο παπά-Μιχάλης κατέρρευσε μέσα στον ναό μετά την εξομολόγηση του Μανώλη, με την παπαδιά να τρέχει πανικόβλητη και τρομαγμένη να τον βρίσκει χωρίς τις αισθήσεις του.

Για την ακρίβεια στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (1/11), το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε την ομολογία και το ξαλάφρωμα της ψυχής του «Μανώλη» στον «παπά-Μιχάλη».

Λίγο πριν από τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού, ο Μανώλης δεν αντέχει άλλο το βάρος του μεγάλου μυστικού που κουβαλάει, το οποίο ακόμα δεν έχει ομολογήσει στον καλύτερό του φίλο, τον Νικηφόρο.

Συγκεκριμένα, το νεαρό παιδί που υποδύεται ο Στρατής Χατζησταματίου αποκάλυψε στον παπά που ενσαρκώνει ο Μιχάλης Αεράκης, ότι ο «Μαθιός» είναι ο δολοφόνος του «Στεφανή». Του διηγήθηκε όσα είδε την ημέρα του φόνου του Στεφανή, όσα έγιναν μεταγενέστερα και όσα νιώθει, αποχωρώντας ανακουφισμένος από τον ναό.

Δευτερόλεπτα αργότερα ακολούθησε η κατάρρευση του παπά-Μιχάλη, ο οποίος χάνοντας τις αισθήσεις του έπεσε κάτω με την παπαδιά να τρέχει στο πλευρό του.

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη αυτή τη συγκλονιστική στιγμή, αποθέωσαν τους ηθοποιούς και χειροκρότησαν τον Μιχάλη Αεράκη για την ερμηνεία του.