Με το νέο άλμπουμ της Μπιγιονσέ, «Rennaiscance», να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, δημοσιογράφος – που έχει κερδίσει και βραβείο Emmy – η οποία είναι φαν της, «χώρεσε» σε ρεπορτάζ της στον τηλεοπτικό σταθμό NBC της Φιλαδέλφειας 15 αναφορές στα τραγούδια της «Queen Bey».

H Σίλα Γουάτκο άρχισε να ενημερώνει τους τηλεθεατές για την κίνηση την περασμένη Τρίτη (2/8) και το έκανε με έναν ιδιαίτερο τρόπο ενώ «τιμούσε» την σούπερ σταρ της μουσικής. Μόνο στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα χρησιμοποίησε τους τίτλους τεσσάρων τραγουδιών της Μπιγιονσέ.

Οι συνεργάτες της αρχικά δεν αντιλαμβάνονταν τί συνέβαινε, αλλά άρχισαν να μπαίνουν στο… κόλπο μετά το 5ο τραγούδι και όλοι όσοι ήταν παρόντες στο στούντιο άρχισαν να γελάνε όταν έφτασε στην 7η αναφορά που ήταν το τραγούδι «Beautiful Liar» (σ.σ. όμορφος ψεύτης, πρόκειται για τη μεγάλη επιτυχία της Μπιγιονσέ με την Σακίρα).

Από εκεί κι έπειτα, οι πάντες κρέμονταν από τα χείλια της περιμένοντας την επόμενη αναφορά και πως θα κατάφερνε να «τοποθετήσει» άλλους τίτλους τραγουδιών σ’ ένα ρεπορτάζ για την κίνηση στη Φιλαδέλφεια. «Το σχεδίαζα μέρες», παραδέχθηκε στους παρουσιαστές της εκπομπής, που ακολούθησαν με την σειρά τους το… παιχνίδι της Σίλα Γουάτκο κι έκαναν κι εκείνοι από μια αναφορά σε τραγούδια της Μπιγιονσέ.

Το βίντεο φυσικά δεν άργησε να γίνει viral, αλλά πραγματικά εκτοξεύθηκε μεταξύ των πιστών fans της Μπιγιονσέ – και ιδιαίτερα δραστήριων στα social media σχετικά με ό,τι αφορά στο είδωλό τους – όταν η μητέρα της Μπιγιονσέ, Τίνα Νόουλς-Λόσον, το πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας: «Πόσο ωραίο είναι αυτό;».

Η Γουάτκο ανέφερε: «Δεν θα ανακτήσω ποτέ τις δυνάμεις μου από το ποστάρισμα του ρεπορτάζ μου από την κ. Τίνα. Ζήτω η Queen Bey». Μεταξύ των θαυμαστών της Μπιγιονσέ, πλέον, η Γουάτκο είναι η «βασίλισσα» της ενημέρωσης για την κίνηση.