Newsroom

Η σοκολάτα είναι η μόνη βρώσιμη ουσία που λιώνει περίπου στους 34 βαθμούς Κελσίου, ακριβώς κάτω από τη θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος. Γι’ αυτό η σοκολάτα λιώνει στο στόμα.

Αυτό που πολλοί αγνοούν είναι ότι τελικά το πώς σερβίρεις τα φαγητά και τα ποτά παίζει ρόλο στην αντίληψη της γεύσης. Η ζεστή σοκολάτα έχει καλύτερη γεύση σε στρογγυλές κούπες, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.