Πάρτι στήθηκε στο Twitter για το παντελόνι του Ντόναλντ Τραμπ. Κάποιοι υποστήριξαν πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ το φορούσε ανάποδα, καθώς δεν μπορούσαν να διακρίνουν κάποιο φερμουάρ στο μπροστινό μέρος του.

Ένα βίντεο από την ομιλία του Τραμπ την περασμένη Παρασκευή στο Γκρίνβιλ στη Βόρεια Καρολίνα άρχισε να κάνει τον γύρω του διαδικτύου και πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να λύσουν τον γρίφο για το παντελόνι που έκανε μια σακούλα στο επίμαχο σημείο. Δεν φαινόταν μάλιστα κάποιο φερμουάρ ή κουμπί.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail πάντως, υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες από την εκδήλωση δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπήρχε φερμουάρ στο παντελόνι. Ήταν ορατό από άλλες γωνίες, ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν το περιστατικό.

«Άλλοι το προσέχουν αυτό, αλλά δεν μπορεί να μοιραστεί αρκετά: Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε τη μεγάλη του ομιλία σήμερα με το παντελόνι του ανάποδα. Δείτε προσεκτικά κοντά και πείτε μου ότι κάνω λάθος», έγραψε ο αρθρογράφος της New York Daily News, Μπράντον Φρίντμαν στο Twitter.

Θεωρίες και σενάρια άρχισαν να διαδίδονται και το βίντεο κυκλοφόρησε ευρέως, με κάποιους να προτείνουν ότι το παντελόνι είχε λάστιχο και δεν είχε κουμπί ή φερμουάρ.

«Το παντελόνι του δεν είναι ανάποδα. Ο ράφτης του έφτιαξε παντελόνι για να ταιριάζει με το σακάκι, το κρατά ένα λάστιχο ή τιράντες», σχολίασε κάποιος.

«Με άλλα λόγια, φαίνεται ότι έχει πρόβλημα με την ακράτεια και θα πρέπει να μπορεί να κατεβάσει γρήγορα το παντελόνι του», πρόσθεσε το ίδιο πρόσωπο.

Πάντως οι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ απάντησαν, ισχυριζόμενοι ότι το βίντεο είχε πειραχτεί. «Δεν μπορώ να πιστέψω πόσοι ηλίθιοι αριστεροί την πάτησαν με αυτή την απαίσια πειραγμένη στο Photoshop φωτογραφία του παντελονιού του Τραμπ», έγραψε ο συντηρητικός σχολιαστής Τζον Καρντίλο.

Το βίντεο είχε τραβηχτεί με κινητό τηλέφωνο και η DailyMail.com έκανε έρευνα που δείχνει ότι δεν έχει πειραχτεί. Οι ίδιες εικόνες που προβλήθηκαν από το WHNS-TV και σε αυτές δεν είναι ορατό κάποιο φερμουάρ, παρά το γεγονός ότι είναι πιο καθαρές.

Ωστόσο, οι υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες της εκδήλωσης δείχνουν ότι το παντελόνι είχε τελικά φερμουάρ.