Η απόφαση του Τζαμάλ, όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του, να «σώσει» τον Παύλο και να μην τον υποβάλλει στη διαδικασία να μαγειρέψει και να διεκδικήσει την παραμονή του στο MasterChef συγκίνησε τον δεύτερο.

Μιλώντας στην κάμερα του MasterChef ο Παύλος δεν έκρυψε την συναισθηματική του φόρτιση για την κίνηση του συμπαίκτη του και προχώρησε σε μια ειλικρινή εξομολόγηση.

«Επειδή μεγάλωσα διαφορετικός, ας το πούμε έτσι, και γενικότερα ο κάθε άνθρωπος που μεγαλώνει διαφορετικός, νιώθει πάντα ότι δεν μπορεί να είναι αρκετός, ή καλός, ή καλός αρκετά, γιατί πάντα έχεις αυτό… Αυτό το πράγμα μέσα σου, το οποίο σε κρατάει πίσω, γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς να συναγωνιστείς. Το γεγονός ότι ο Τζαμάλ μου λέει αυτά που μου λέει, με συγκινεί και με κάνει να σκέφτομαι ότι είμαι αρκετά καλός», είπε -μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε: «Το τι θα πουν οι άλλοι το έχω ξεπεράσει προ πολλού. Εδώ δεν με νοιάζει τι θα πουν οι δικοί μου μερικές φορές. Γιατί δεν μπορείς να ακούς συνέχεια τι έχουν να πουν οι άλλοι. Είναι η δικιά τους οπτική και μερικές φορές, όταν δεν έχεις το βίωμα, δεν πρέπει να μιλάς. Όπως για παράδειγμα οι άνδρες να μιλούν για το βίωμα των γυναικών».

«Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γυναίκα μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Δεν ξέρεις πώς είναι να περπατάς σαν γκέι μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Σε καταλαβαίνω, αλλά άκου με κι εμένα που έχω το βίωμα», είπε στη συνέχεια πριν κλείσει.

Η εξομολόγηση αυτή του Παύλου έκανε το twitter να υποκλιθεί και να σηκωθεί ένα απίστευτο κύμα αγάπης για τον παίκτη.

Οι χρήστες του twitter έσπευσαν να σχολιάσουν και να αποθεώσουν τον τρόπο με τον οποίο μίλησε ο παίκτης.