Με τα νέα κρούσματα του κορονοϊού να είναι για δεύτερη μέρα πάνω από 3.000 και τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων να είναι στον ορίζοντα, ο καθηγητής Παιδιατρικής – Λοιμωξιολογία και μέλος της Επιτροπής, Θεοκλής Ζαούτης παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Η συζήτηση μεταξύ του κ. Θεοκλή Ζαούτη και της δημοσιογράφου Ράνιας Τζίμα κυμαινόταν σε σοβαρό επίπεδο και ο καθηγητής σχολίαζε τη διαχείριση της πανδημίας και την πορεία που καταγράφει το τρίτο κύμα.

Ωστόσο, μια ερώτηση της Ράνιας Τζίμα στάθηκε αφορμή για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα ο κ. Ζαούτης και να προσφέρει ένα ευχάριστο στιγμιότυπο στους τηλεθεατές του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Συγκεκριμένα, η Ράνια Τζίμα ρώτησε τον κ. Ζαούτη για τα κομμωτήρια και τα στοιχεία που υπάρχουν επιδημιολογικά γι’ αυτά.

Η απάντηση του κ. Ζαούτη άμεση. «Όπως βλέπετε είναι πολύ σημαντικό και για μένα το κομμωτήριο…» είπε με χιούμορ και χαμογελαστός δείχνοντας το κεφάλι του όπου δεν υπάρχουν μαλλιά καθώς ο καθηγητής είναι φαλακρός.

Φυσικά, η συγκεκριμένα απάντηση έκανε τη Ράνια Τζίμα να γελάσει και να κατεβάσει το κεφάλι ώστε να μην ξεσπάσει σε ηχηρά γέλια.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 02.20: