Ποια είναι η χώρα της Ευρώπης με τα περισσότερα διαζύγια

Ποιες άλλες ακολουθούν


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
17:01
28/12/2019
Ποια είναι η χώρα της Ευρώπης με τα περισσότερα διαζύγια
10
loading

Τα διαζύγια κατά κοινή ομολογία αυξάνονται όσο περνούν τα χρόνια. Τι γίνεται όμως γενικά στην Ευρώπη και ποια χώρα είναι στην κορυφή;

Τα στοιχεία από έρευνες δείχνουν τα κράτη μέλη της ΕΕ με τα περισσότερα διαζύγια ανά 1.000 κατοίκους. Η χώρα που είναι στην κορυφή με τα περισσότερα διαζύγια είναι η Λετονία ακολουθούμενη από τη Λιθουανία και τη Δανία.

Στο άλλο άκρο με τα λιγότερα διαζύγια είναι Μάλτα και η Ιρλανδία!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

10
σχόλια
 1. avatar Συντροφε

  Σύντροφέ, νομίζω ότι λειτουργείς ως αντιπρόσωπος του ανύπαρκτου θεού. Αυτές τις αρλούμπες που λες είναι για αρρώστους πνευματικά. Νταβατζής είναι ένας χαρακτηρισμός που σας πηγαίνει. Τα ίδια και τα ίδια λέγατε και πριν 100, 200, 500 χρόνια, τα ίδια θα λέτε και σε 100, 300, 800 χρόνια κλπ. Φορτώνεται τους ανθρώπους με άγχος και με ψέματα για να τους κάνετε τη ζωή μαρτύριο. Δεν ξέρω εαν, μπορεί να κινηθεί εναντίον σας ο νόμος για πλύση και ψευδές ειδήσεις. Πάντως είσαστε τα σκουπίδια της κοινωνίας.

  1. avatar Ο Θεός είπε: Προσέξτε κάνω καινούρια τα πάντα. Εγώ θα δώσω σε αυτόν που διψάει από την πηγή του νερού της ζωής δωρεάν. Και θα εξαλείψω κάθε δάκρυ από τα μάτια σας και ο θάνατος δεν θα υπάρχει πλέον…ούτε κραυγή ούτε πόνος δε θα υπάρχουν πλέον επειδή

   Είναι δικαίωμά σου να θεωρείς σκουπίδια την αγάπη του Δημιουργού Θεού και τη θυσία του παιδιού Του από αγάπη για τη σωτηρία του ανθρώπου. Όσοι πιστεύουμε τώρα στον Θεό δε σημαίνει ότι πιστεύαμε πάντα. Το επιλέξαμε βλέποντας τη διαφορά του πριν και του μετά στη ζωή μας. Κανένα φορτίο δε βάζουμε, απεναντίας στον Χριστό βρίσκεται η ευθυμία των πικραμένων, η ευφροσύνη των λυπημένων, η αναψυχή των βασανισμένων, η ανάπαυση των κουρασμένων. Γιατί ο Χριστός λέει: \"28 »Ελάτε σ’ εμένα όλοι όσοι κοπιάζετε κι είστε φορτωμένοι, κι εγώ θα σας ξεκουράσω. 29 Σηκώστε πάνω σας το ζυγό μου και διδαχτείτε από το δικό μου παράδειγμα, γιατί είμαι πράος και ταπεινός στην καρδιά, και οι ψυχές σας θα βρουν ξεκούραση. 30 Γιατί ο ζυγός μου είναι απαλός, και το φορτίο μου ελαφρό».(Ματθ. 11,28) Όταν ένας εγκληματίας ζει τη μεταστροφή του στον Χριστό, κάθε κακό μέσα του διαλύεται και γεννιέται η αγάπη και η φροντίδα για τον πλησίον του. Σκουπίδια είναι οι πράξεις όσων συνεχίζουν να ζουν στη διαφθορά και σε όλα τα επακόλουθα. Και όταν μιλάμε για Χριστό δε μιλάμε για θρησκεία με ιερείς και ιεροτελεστίες. Όσοι από αυτούς σκανδαλίζουν με τις πράξεις τους θα περάσουν από την κρίση Του και θα τους πει ότι δεν τους γνωρίζει!

  2. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό&Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

   Όπως έχω γράψει+άλλη φορά αν υπάρχει ανάσταση από τους νεκρούς (όπως υποσχέθηκε ο Ιησούς Χριστός+μας λέει μέσα στην Αγία Γραφή) +αιώνια ζωή τότε πιστεύω ότι ο κάθε λογικός άνθρωπος που θέλει το καλύτερο για αυτόν πρέπει να ενδιαφερθεί για το που θα περάσει την αιωνιότητα του. Γιατί δεν μιλάμε για κάποιον άλλον αλλά για τον ίδιο, +αυτός ο ίδιος θα υποστεί το ώφελος ή την οδύνη των επιλογών του σε αυτή την ζωή.Ακόμα να πω κάτι για να πάρουμε μια γεύση για το μέγεθος της αιωνιότητας.Την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε μια παραλία μέτρησε 100 κόκκους άμμου+κράτησε τους στο χέρι σου. Μετά σκέψου ότι αυτή η άμμος αντιπροσωπεύει τα χρόνια που ζεις επάνω στην Γη. Μετά σκέψου ότι όλη η υπόλοιπη άμμος που βλέπεις, αλλά+όλη η άμμος της Γης αλλά+του σύμπαντος είναι τα χρόνια που θα ζήσεις στην αιωνιότητα.+εσύ για να ζήσεις \"καλά\" στα 100 χρόνια αυτής της ζωής αγνοείς ή περιφρονείς την αιωνιότητα; Είναι αυτό λογικό; Ο Ιησούς Χριστός το είπε αυτό ως εξής [36 Γιατί τι ωφελεί τον άνθρωπο να κερδίσει όλο τον κόσμο αλλά να ζημιωθεί την ψυχή του;
   37 Γιατί τι μπορεί να δώσει ο άνθρωπος αντάλλαγμα για την ψυχή του;] Ματθαίος 8:36-37.+βέβαια ο Ιησούς Χριστός δεν το είπε αυτό για να μας φοβίσει αλλά για να μας βοηθήσει να βάλουμε τις σωστές προτεραιότητες στην ζωή μας.Όπως δεν ήρθαμε τυχαία σε αυτή την ζωή έτσι δεν φεύγουμε τυχαία+χανόμαστε για πάντα. Υπάρχει+μετά! +πίστεψέ με αξίζει+να το γνωρίζεις+πολύ περισσότερο να το ζήσεις.Η αιώνια ζωή αρχίζει από αυτήν την ζωή.Μην το περιφρονήσεις!

  3. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό&Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

   Γεια σου.Πιστεύω στον διάλογο+στα λογικά επιχειρήματα.Πιστεύω ότι αλήθεια υπάρχει+μπορεί να φανεί αν θέτουμε τα ερωτήματα με σωστό τρόπο+βγάζουμε τα σωστά συμπεράσματα από αυτά που βλέπουμε γύρω μας.Από τα λόγια σου συμπεραίνω ότι δεν πιστεύεις ότι υπάρχει Θεός.(Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να σε καταδικάσω για αυτό γιατί εγώ ήμουν άθεος πριν ασχοληθώ με αυτό το θέμα+ψάξω για στοιχεία+απαντήσεις).Το ερώτημα που θέλω να σου θέσω+θα περιμένω για την ειλικρινή σου απάντηση είναι η εξής:πως πιστεύεις ότι δημιουργήθηκε ο κόσμος,δηλαδή η Γη ,ο ήλιος+οι άλλοι πλανήτες; Πιστεύεις ότι όλα έγιναν τυχαία από μια μεγάλη έκρηξη (Bing Bang); Επίσης πως πιστεύεις ότι δημιουργήθηκε ο πρώτος άνθρωπος; Επειδή εξελίχθηκε από κάποιο πίθηκο ή άλλο είδος ζώου; +αν θεωρείς ότι η εξέλιξη των ειδών είναι αποδεδειγμένη επιστημονικά+αν θεωρείς ότι τα απολιθώματα+οι σκελετοί που έχουμε βρει το αποδεικνύουν ότι πράγματι έγινε η εξέλιξη των ειδών; Σε ρωτώ γιατί αν δεν ξέρεις με ακρίβεια πως έγινε ο κόσμος και ο πρώτος άνθρωπος τότε αρχικά δεν θα έπρεπε να είσαι αρνητικός στον Θεό +στον Ιησού Χριστό της Αγίας Γραφής γιατί τουλάχιστον αυτός ο Θεός της Αγίας Γραφής έχει συνεχή+αδιάλειπτη παρουσία στην Γη από την αρχή της ιστορίας+είναι ο μόνος Θεός που δίνει ικανοποιητικές απαντήσεις πως+γιατί έγινε ο κόσμος+ο άνθρωπος.Τέλος να πω ότι αν υπάρχει Θεός τότε υπάρχει ανάσταση νεκρών+αιώνια ζωή.+αν υπάρχει αιώνια ζωή τότε απλά αξίζει να την ζήσεις+αυτός είναι ο λόγος που σου μιλώ για αυτό τον Θεό που σε δημιούργησε.

 2. avatar Αλεξ56

  Θεολόγος είσαι;

  1. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό&Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

   Γεια σου. Ναι έχω τελειώσει μια θεολογική σχολή. Αλλά η γνώση του Λόγου του Θεού,που είναι η αλήθεια δεν μας κάνει χριστιανούς δηλαδή παιδιά του Θεού που έχουν αιώνια ζωή. Ο Κύριος του και κόσμου και ο προσωπικός μου Σωτήρας,ο Ιησούς Χριστός είπε [ 21 Δεν θέλει εισέλθει εις την βασιλείαν των ουρανών πας ο λέγων προς εμέ, Κύριε, Κύριε, αλλ\' ο πράττων το θέλημα του Πατρός μου του εν τοις ουρανοίς.
   22 Πολλοί θέλουσιν ειπεί προς εμέ εν εκείνη τη ημέρα, Κύριε, Κύριε, δεν προεφητεύσαμεν εν τω ονόματί σου, και εν τω ονόματί σου εξεβάλομεν δαιμόνια, και εν τω ονόματί σου εκάμομεν θαύματα πολλά;
   23 Και τότε θέλω ομολογήσει προς αυτούς ότι ποτέ δεν σας εγνώρισα· φεύγετε απ\' εμού οι εργαζόμενοι την ανομίαν.] Ματθαίος 7:21-23. Που σημαίνει ο χριστιανός πρέπει να γνωρίζει το τι δίδαξε ο Ιησούς Χριστός και είναι γραμμένο μέσα στην Αγία Γραφή αλλά αν η ψυχή του δεν διψά και δεν πεινά για την αλήθεια και την δικαιοσύνη του Ιησού Χριστού στην ζωή του ποτέ δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει το θέλημα του Θεού στην ζωή του και το μόνο που θα κάνει τελικά θα είναι να συμμετέχει σε θρησκευτικές τελετές που έχουν εφεύρει οι άνθρωποι και δεν είναι αυτό που δίδαξε ο Ιησούς Χριστός.

 3. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό&Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

  (3/3) Άρα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι δεν λένε όλοι οι άνθρωποι την αλήθεια της Αγίας Γραφής, ούτε όλοι οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού. Για αυτό ο κάθε άνθρωπος πρέπει να μελετήσει ο ίδιος την Αγία Γραφή για να δεί τι έκανε+τι δίδαξε ο Ιησούς Χριστός για να είναι κάποιος παιδί του Θεού +να έχει αιώνια ζωή. Αν ο άνθρωπος εμπιστευτεί τυφλά ανθρώπους που φοράνε ειδικές στολές+παριστάνουν τους αντιπροσώπους του Θεού ενώ δεν είναι, και λένε ή κάνουν πράγματα αντίθετα προς την Αγία Γραφή, τότε είναι πιθανό οι άνθρωποι της θρησκείας να τον οδηγήσουν μακριά από την αλήθεια του Θεού+να χασει την ψυχή του.Επίσης να διευκρινίσω ότι ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Αν κάποιος θέλει να αμαρτάνει+να έχει σχέση με πολλές γυναίκες μπορεί να το κάνει. Αν κάποιος θέλει να χωρίσει+να ξαναπαντρευτεί πολλές φορές πάλι είναι ελεύθερος να το κάνει. Ο Θεός δεν θα έρθει να τον θανατώσει επειδή κάποιος κάνει την πορνεία, την μοιχεία ή την σεξουαλική ασέλγεια.+αυτό γιατί ζούμε στην περίοδο της χάριτος.Δηλαδή ο Ιησούς Χριστός μας δίνει χρόνο να μετανοήσουμε, να πιστέψουμε στο Ευαγγέλιο+να επιστρέψουμε στο θέλημα του Θεού γιατί μόνο εκεί είμαστε ασφαλείς+έχουμε αληθινή χαρά+ειρήνη. Όμως η κρίση θα γίνει στην 2α παρουσία του Χριστού.Επίσης ο Ιησούς είπε να μην καταδικάζουμε τους ανθρώπους όσο αμαρτωλοί+αν είναι.Αποστολή του χριστιανού είναι πρώτα ο ίδιος να ζει το Ευαγγέλιο,δηλαδή την αλήθεια+την δικαιοσύνη του Θεού+μετά να την λέει+σε άλλους.

 4. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό&Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

  (2/3) τα γράφω αυτά γιατί πολλοί άνθρωποι άνθρωποι επηρεασμένοι από την ψεύτικοι θρησκεία των ημερών μας και από τους ψεύτικους αντιπροσώπους του Θεού έχουν την εντύπωση ότι ο Θεός επιτρέπει μέχρι τρεις γάμους. Έτσι θεωρούν ότι είναι δικαίωμα τους να χωρίσουν και να ξαναπαντρευτούν. Όμως τους 3 γάμους δεν είναι θέλημα του Θεού ούτε το είπε ο Ιησούς Χριστός. Αυτό το κάνανε οι παπάδες ώστε να μην λένε την αλήθεια του Θεού στους ανθρώπους αλλά να μπορούν να έχουν μέλη στην εκκλησία τους και αυτούς που θέλουν να χωρίσουν και να ξαναπαντρευτούν. Όμως το θέμα του διαζυγίου και των τριών γάμων που η ψεύτικη θρησκεία δεν λέει την αλήθεια. Είναι και το θέμα των προγαμιαίων σχέσεων. Ο Ιησούς Χριστός θέλει καθαρότητα και ειλικρίνεια στο γάμο. Η Αγία Γραφή μας λέει [ 4 Τιμημένος ας είναι ο γάμος από όλους και το συζυγικό κρεβάτι αμόλυντο, γιατί πόρνους και μοιχούς θα τους κρίνει ο Θεός.] Προς Εβραίους επιστολή 13:4. Που σημαίνει ότι ο Θεός ευλογεί τον γάμο και την ευλογημένη σχέση των δύο συζύγων μέσα στα πλαίσια του νόμιμου γάμου. Όταν όμως κάποιος θέλει τα δώρα του γάμου (δηλαδή την σεξουαλική ηδονή) αλλά δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη του γάμου τότε αυτό είναι αμαρτία+ο Θεός δεν το ευλογεί. Οι ψεύτικες θρησκείες ξέρουν ότι αν πουν αυτήν την αλήθεια στους ανθρώπους δεν θα έχουν πολλούς οπαδούς. Οπότε πολλοί παπάδες είναι πρόθυμοι να παντρέψουν τους ανθρώπους ακόμα και αν έχουν προγαμιαίες σχέσεις με έναν ή περισσότερους συντρόφους αρκεί να τους πληρώσεις για την τελετή του γάμου.

 5. avatar Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς &όχι να τους καταδικάσει.Αν αισθάνεσαι ότι είσαι αμαρτωλός έλα σήμερα στον Χριστό&Αυτός θα σε συγχωρέσει&θα σου δώσει αιώνια ζωή.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μελέτα την Καινή Διαθήκη.

  (1/2)Ίσως πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν, όπως+εγώ δεν το γνώριζα πριν διαβάσω για πρώτη φορά στην ζωή μου στα 19 χρόνια μου,τον Λόγο του Θεού την Αγία Γραφή,ότι σύμφωνα με τον Ιησού Χριστό ακόμα και το διαζύγιο είναι αμαρτία μιας +παραβαίνει το αρχικό+τέλειο θέλημα του Δημιουργού Θεού για τον γάμο μεταξύ ανδρός+γυναικός.Συγκεκριμένα μέσα στην Καινή Διαθήκη λέει:[3 Και ήλθον προς αυτόν οι Φαρισαίοι,πειράζοντες αυτόν+λέγοντες προς αυτόν· Συγχωρείται εις τον άνθρωπον να χωρισθή την γυναίκα αυτού διά πάσαν αιτίαν;
  4 Ο δε αποκριθείς είπε προς αυτούς· Δεν ανεγνώσατε ότι ο πλάσας απ\' αρχής άρσεν και θήλυ έπλασεν αυτούς
  5 και είπεν, Ένεκεν τούτου θέλει αφήσει άνθρωπος τον πατέρα και την μητέρα και θέλει προσκολληθή εις την γυναίκα αυτού, και θέλουσιν είσθαι οι δύο εις σάρκα μίαν;
  6 Ώστε δεν είναι πλέον δύο, αλλά μία σαρξ. Εκείνο λοιπόν το οποίον ο Θεός συνέζευξεν, άνθρωπος ας μη χωρίζη.
  7 Λέγουσι προς αυτόν· Διά τι λοιπόν ο Μωϋσής προσέταξε να δώση έγγραφον διαζυγίου+να χωρισθή αυτήν;
  8 Λέγει προς αυτούς· Διότι ο Μωϋσής διά την σκληροκαρδίαν σας συνεχώρησεν εις εσάς να χωρίζησθε τας γυναίκάς σας· απ\' αρχής όμως δεν έγεινεν ούτω.
  9 Σας λέγω δε ότι όστις χωρισθή την γυναίκα αυτού εκτός διά πορνείαν +νυμφευθή άλλην,γίνεται μοιχός· +όστις νυμφευθή γυναίκα κεχωρισμένην,γίνεται μοιχός.] Ματθαίος 19:3-9.Ο Θεός στην Παλαιά Διαθήκη επέτρεπε το διαζύγιο. Όμως ο Ιησούς Χριστός είπε πως όποιος θέλει να είναι μαθητής Του+να κάνει το τέλειο θέλημα του Θεού το διαζύγιο δεν επιτρέπεται.

  1. avatar Αγρυπνείτε Γιατί δεν ξέρετε ποια μέρα θα έρθει ο Κύριος σας

   Από τους καρπούς της θα καταλάβετε ότι είναι μαθητές μου είπε ο Κύριος.
   Μόνο όποιος διαβάζει την Αγία Γραφή μαθαίνει την αλήθεια τοτε κύριος τον στέλνει έλεος και τα καταλαβαίνει όλα μόνο όταν ακολουθούμε τον κύριο θα σωθούμε ας μη γελιόμαστε μόνο η πίστη δεν φτάνει

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει