Οι διαχειριστές των σελίδων της Διεθνούς Αμνηστίας απέδειξαν ότι έχουν αρκετό χιούμορ καθώς σχολίασαν με επικό τρόπο ένα σατιρικό άρθρο από τη σελίδα «Το Βατραχι».

Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή σελίδα έφτιαξε ένα σατιρικό κείμενο με τίτλο: «Στη λίστα βασανιστηρίων της Διεθνούς Αμνηστίας το τραγούδι “Mama” του Sin Boy».

Το φανταστικό κείμενο περιείχε μία «ανακοίνωση» που εξέδωσε υποτίθεται η Διεθνής Αμνηστία, στην οποία μεταξύ άλλων αναφερόταν: «Μετά από καταγγελίες που λάβαμε πραγματοποιήσαμε έρευνα και δεν έχουμε καμιά αμφιβολία πως ακόμα και το τυχαίο άκουσμα του συγκεκριμένου τραγουδιού αποτελεί ένα είδος απάνθρωπου βασανιστηρίου, ενώ η συστηματική αναπαραγωγή του στην τηλεόραση και στα κλαμπ της χώρας αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς πραγματικά δεν αντέχεται».

Εκεί λοιπόν οι άνθρωποι της Διεθνούς Αμνηστίας απέδειξαν ότι έχουν χιούμορ. Οι διαχειριστές των λογαριασμών της στα social media του του ελληνικού τμήματος, που πήγαν το «τρολάρισμα» σε άλλο επίπεδο.

Στο twitter έκαναν retweet το χιουμοριστικό άρθρο με σχόλιο «Δεν επιβεβαιώνουμε, ούτε διαψεύδουμε το ρεπορτάζ από “Το Βατράχι”»

Ίδια ανάρτηση έκαναν και στον επίσημο λογαριασμό της οργάνωσης στο Facebook.