Είσαι στο πάρτι του κολλητού, έχεις καταφέρει να διπλαρώσεις την ξανθιά με το προκλητικό μπούστο και περνάς θαυμάσια.

Η ώρα περνάει, η νύχτα φαίνεται να φτάνει στο τέλος της και ξαφνικά θυμάσαι ότι για να την ξαναδείς πρέπει να πάρεις το τηλέφωνό της.

Τότε είναι που σε πιάνει το άγχος και λες την ατάκα που διαλύει μονομιάς τη μαγεία, προσγειώνοντάς σε βάναυσα στην πραγματικότητα του «θα τα ξαναπούμε μωρέ κάποια στιγμή»…

Δύσκολο δεν είναι να πάρεις το νούμερο μιας κοπέλας που μόλις γνώρισες με cool τρόπο, ούτε όμως και τόσο απλό είναι.

Είναι βλέπεις και ο ναρκισσιστικός σου εαυτός στη μέση: δεν θες να φανείς ούτε φορτικός, και σε περάσει για αδέξιο πέφτουλα, ούτε όμως θες να δείξεις και τρελό ενθουσιασμό, μπας και γίνεις πιονάκι στις ορέξεις της!

Με τις παρακάτω εντελώς δοκιμασμένες συμβουλές θα έχεις το τηλέφωνό της στο τσεπάκι σου (καλά, στη μνήμη του κινητού σου), δείχνοντας αυτοπεποίθηση και ανδρισμό.

Προσχεδίασέ το

fkkfekioiiidfsjdhetg1

Σκηνοθέτησε τη μελλοντική συνάντηση με μαεστρία σεναριογράφου. Αν, για παράδειγμα, το φέρει η συζήτηση ότι και οι δυο απολαμβάνετε έναν περίπατο στο πάρκο, ρίξε την ιδέα ότι ξέρεις ένα δασάκι που είναι χάρμα οφθαλμών και πρέπει σίγουρα να επισκεφτεί. Και σαν γνήσιος τζέντλεμαν που είσαι, προσφέρσου να την περιηγήσεις εκεί κάποια στιγμή. Κι έτσι στο τέλος της βραδιάς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να της το υπενθυμίσεις. Απλό, κομψό και ολότελα «αθώο»!

Δείξε αυτοπεποίθηση

fkkfekioiiidfsjdhetg2

Σαν έρθει η αποφράδα στιγμή για το νούμερό της, μην την κοιτάξεις σαν σκυλί δαρμένο εκλιπαρώντας για το τηλέφωνό της. Δείξε δυναμισμό και ειλικρίνεια: «θα ήθελα πολύ να σε ξαναδώ. Δώσ’ μου το τηλέφωνό σου». Πόσο πιο ωραίο και αντρίκειο ακούγεται από το αξιολύπητο «μπορώ να έχω το τηλέφωνό σου;». Η προστακτική είναι προτιμότερη από την ερώτηση, καθώς σε κάθε ερώτημα χωράει πάντα μια απάντηση τύπου… «όχι!».

Αποπροσανατόλισέ τη

fkkfekioiiidfsjdhetg3

Είπαμε, δεν ζητάμε το τηλέφωνο ποτέ. Τη φέρνουμε απλώς προ τετελεσμένων γεγονότων. Ενώ πίνει μια γουλιά από το ποτό της, ας πούμε, της βάζεις το κινητό σου στο χέρι λέγοντάς της «γράψε μου το τηλέφωνό σου να το ’χω». Αυτή η φυσική εμπλοκή της στην όλη διαδικασία θα απομακρύνει την αμηχανία και θα σου εξασφαλίσει το πολυπόθητο δεκαψήφιο…

Φυσιολογικά, φυσιολογικότατα

fkkfekioiiidfsjdhetg4

Μην περιμένεις να ζητήσεις το τηλέφωνό της την τελευταία στιγμή. Γιατί ακόμα κι αν το καταφέρεις, θα φύγεις με την ψευδαίσθηση ότι η «δουλειά» έκλεισε, ενώ αυτό απέχει παρασάγκας από την πραγματικότητα. Το timing είναι εδώ καθοριστικό, όπως και στα πάντα εξάλλου. Πάρε το νούμερό της και συνέχισε να συζητάς μαζί της σαν να μην έγινε τίποτα. Γιατί αν γίνεις αμέσως καπνός, θα μείνει με την αίσθηση ότι σου λείπει η αυτοπεποίθηση. Και ποτέ μη χαζογελάς από ικανοποίηση, δεν πέτυχες και κανέναν άθλο!

Το γκραν φινάλε

fkkfekioiiidfsjdhetg5

Όλα πήγαν ως όφειλαν: πέρασες καλά, διασκέδασες με τη συντροφιά της, πήρες και το μαγικό νουμεράκι και έβαλες τα θεμέλια διασφαλίζοντας ένα κάποιο μέλλον. Τώρα ήρθε η στιγμή να υπονοήσεις ότι θα κάνεις κάποια στιγμή χρήση του τηλεφώνου που με τόση μεθόδευση απέκτησες! Και να την αφήσεις έτσι να σκέφτεται πότε θα την πάρεις…