Κάθε μέρα, η Juliann Nicole έρχεται αντιμέτωπη με τις φωτογραφίες του αρραβωνιαστικού της, ο οποίος ποζάρει με μια συντροφιά γυμνών γυναικών προκαλώντας ποικίλα σχόλια στα social media.

Η 26χρονη είναι αρραβωνιασμένη με τον πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Tony Toutouni ο οποίος λατρεύει τα γρήγορα αυτοκίνητα, τα ιδιωτικά τζετ, τις γυναίκες που φορούν μόνο μπικίνι και τις βαλίτσες γεμάτες με μετρητά.

Όλα αυτά τα παρουσιάζει στους περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο οπαδούς του με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν «βασιλιά του Instagram». Και μπορεί οι φωτογραφίες του Tony να προκαλούν το σάλο και το φθόνο, πολλές φορές, όσων τον ακολουθούν, αλλά η Juliann λέει ότι τον εμπιστεύεται και ότι σύντομα θα είναι επίσημα ο σύζυγός της. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν φαίνεται να σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο ζωής του και μετά το γάμο, ούτε να αποχωριστεί τις αγαπημένες του συνήθειες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Chive, ο Toutouni «απέδρασε σε νεαρή ηλικία από το Ιράν και κατόρθωσε να γίνει ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στο Λος Άντζελες». Άλλο δημοσίευμα θέλει τον Toutouni να ξεκίνησε σαν πωλητής ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου πριν παρατήσει τη δουλειά και ξεκινήσει την επαγγελματική του άνοδο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τρία χρόνια τυχαία σε ένα πρατήριο βενζίνης και ενώ αρχικά η 26χρονη τον αντιπάθησε, τελικά ενέδωσε και από τότε είναι συνέχεια μαζί. Η ίδια αποκαλύπτει ότι δεν έχουν χωρίσει ποτέ, αν και η σχέση τους δοκιμάζεται συχνά από την πολυτάραχη ζωή του εκατομμυριούχου. Η οικογένεια, μάλιστα, και οι φίλοι της εξακολουθούν να είναι ενάντια σε αυτή τη σχέση.

Η ίδια παραδέχεται ότι δεν είναι εύκολο να ζεις με έναν τέτοιο άνδρα και είναι σκληρό να βλέπεις στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες του με άλλες ημίγυμνες γυναίκες. «Ζηλεύω αλλά αυτό που θα εξόργιζε τη μέση κοπέλα, δεν με αγγίζει πια. Το έχω αποδεχτεί πλέον», αποκαλύπτει και προσθέτει: «Η μαμά μου δεν στηρίζει τη σχέση μου με τον Tony και εγώ δέχομαι πολλά σχόλια από φεμινίστριες οι οποίες μου λένε ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι για τον εαυτό μου».

Ωστόσο η ίδια υποστηρίζει ότι αυτή είναι μόνο η μια πλευρά του συντρόφου της και ότι τον εμπιστεύεται για να γίνει πατέρας των παιδιών της. Μπορεί τώρα να γυρνάει από πάρτι σε πάρτι και να φωτογραφίζεται με καλλίγραμμες γυναίκες, αλλά θεωρεί πως πολλά πράγματα θα αλλάξουν μετά το γάμο. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να χωρίσει τον «βασιλιά του Instagram», όπως και η ίδια τον αποκαλεί.

illeyt1 illeyt2 illeyt3

illeyt9
Ο Tony Toutouni και η αρραβωνιαστικιά του Nicole

illeyt4 illeyt5 illeyt6 illeyt7 illeyt8 illeyt10 illeyt11 illeyt12 illeyt13 illeyt14 illeyt16 illeyt17 illeyt18 illeyt19 illeyt20 illeyt21 illeyt22 illeyt23 illeyt24 illeyt25 illeyt26

14718477_173651993084808_4183781050951925760_n