Μια νεαρή γυναίκα που έκανε τα πάντα για να μοιάζει στην Barbie, επέστρεψε στην αρχική της εμφάνιση και παραδέχεται ότι φαίνεται 100% πιο όμορφη.

Η Jade από το Ηνωμένο Βασίλειο πείστηκε να ξεφορτωθεί τα υπερβολικά ξανθά μαλλιά της, τα ψεύτικα πρόσθετα σε αυτά και να εγκαταλείψει το ψεύτικο μαύρισμα στο σώμα της όταν εμφανίστηκε σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Η 20χρονη συνήθιζε να κρύβει τα φυσικά της χαρακτηριστικά και το πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα της κάτω από ένα βαρύ μακιγιάζ, ενώ δεν άφηνε ποτέ να φανεί το φυσικό χρώμα στα μαλλιά της. Όταν ήταν έφηβη μάλιστα έκανε μια επέμβαση για να αυξήσει το στήθος της και ξεκίνησε να φοράει μόνο ροζ ρούχα για να μοιάσει στην πλαστική κούκλα.

Μια ομάδα ανέλαβε λοιπόν να την επαναφέρει στα φυσικά της χαρακτηριστικά και να της αποδείξει ότι είναι πολύ πιο όμορφη χωρίς τις επεμβάσεις και τα ψεύτικα μαλλιά και το μακιγιάζ. «Η Barbie είναι η τέλεια κούκλα κι εγώ προσπαθούσα να κάνω τον εαυτό μου να μοιάζει με αυτήν», είπε και πρόσθεσε: «Αν κάποιος μου έλεγε ότι μοιάζω με μια κούκλα θα το έπαιρνα ως κοπλιμέντο».

Η νεαρή κοπέλα παραδέχεται πως έκανε τεχνητό μαύρισμα δύο φορές την ημέρα και ένιωθε γυμνή χωρίς αυτό, ενώ πλέον βλέπει διαφορετικά το σώμα της και νιώθει αυτοπεποίθηση. Δεν κάνει τα μαλλιά της κατάξανθα κάθε μήνα και βάφεται λίγο αναδεικνύοντας τα δικά της χαρακτηριστικά.

Η 20χρονη ομολογεί ότι το να θέλει να μοιάζει στη Barbie οφειλόταν στην έλλειψη αυτοπεποίθησης, καθώς θεωρούσε ότι με αυτό τον τρόπο γινόταν πιο όμορφη. Άρχισε να προβληματίζεται όταν λάμβανε αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της και αποφάσισε να πάει στην εκπομπή για να αλλάξει και να γίνει όπως παλιά, πριν αποκτήσει την εμμονή με την Barbie.

Και τα αποτελέσματα είναι όντως εντυπωσιακά…

barbnot3 barbnot1 barbnot2 barbnot4