«Είμαι μια επαγγελματίας φωτογράφος ανδρικών μορίων!». Έτσι συστήθηκε στο κοινό και στον δημοσιογράφο της New York Post, η Soraya Doolbaz η οποία όχι μόνο απέδειξε ότι το «αμερικάνικο όνειρο» ζει και βασιλεύει, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί κανείς να βγάλει λεφτά από παντού!

«Γεννήθηκα στο Ιράν και τώρα ζω στη Νέα Υόρκη. Όταν ήμουν ελεύθερη, έβγαζα δεκάδες φωτογραφίες από μόρια και τις έδειχνα στους φίλους μου. Όταν κατάλαβα ότι ορισμένες τέτοιες εικόνες ήταν αρκετά καλές, σκέφτηκα γιατί να μη το κάνω και επαγγελματικά! Στη συνέχεια, όταν πέρασα έξω από ένα κατάστημα με κούκλες, μπόρεσα και συνέθεσα αυτά τα δυο μαζί, οπότε και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να δημιουργήσω μια σειρά από προσωπικότητες από μόρια!», εξηγεί για την ιδέα της να ντύνει τα πέη με μια σειρά από outfits…

Η ίδια όχι μόνο κατάφερε να δημιουργήσει μια βάση θαυμαστών οι οποίοι υποστηρίζει τη δουλειά της, αλλά έχει καταφέρει να εκθέτει τα έργα της σε σύγχρονες εκθέσεις, όπως την Art Basel στο Μαϊάμι.

penis4
Ένα από τα μοντέλα της φωτογράφου

penis penis2 penis3

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.